null

All-in autohuur volgens Sunny Cars

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal 10 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet je ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveer je de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs. Wat je daarvoor mag verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Terugbetaling eigen risico

Bij Sunny Cars hebben wij het eigen risico vaak al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet je het eigen risico eerst voor en daarna storten wij het bedrag plankgas op je bankrekening terug.

Lees meer
Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! All-in is bij ons ook écht all-in, want ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij ons standaard inbegrepen. Zorgeloos gevoel, nietwaar?

Lees meer
Ongelimiteerde kilometers

Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijg je van ons een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat je de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.

Lees meer
Schadeverzekering (CDW)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij ons de schadeverzekering inclusief. Heb je schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet je het eigen risico voor? Dan betalen wij dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan je terug.

Lees meer
Diefstalverzekering (TP)

Diefstal is het laatste waar je aan wilt denken tijdens je vakantie met een huurauto. Krijg je daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stellen we je uiteraard gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in onze all-in autohuur.

Lees meer
Extra WA-verzekering

Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar wij gaan nog een stapje verder met onze (extra) WA-dekking van minimaal € 10 miljoen. Zo ben je in geval van schade aan een derde goed verzekerd. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!

Lees meer
Eerlijke tankregeling

Onze verhuurpartners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn twee mogelijkheden waar je uit kunt kiezen en wij vertellen je er alles over!

Lees meer
Vergoeding sleepkosten

Start de huurauto niet meer, is er een (technisch) mankement of heb je een lekke band? Dan bestaat de kans dat de auto weggesleept moet worden. Gelukkig worden bij ons dan ook de sleepkosten vergoed. Dus zelfs in zo’n situatie is het niet nodig om je zorgen te maken.

Lees meer
Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren

Autosleutel kwijt? Oeps. Of zijn je autopapieren in geen velden of wegen te bekennen? Dat kan de besten overkomen! Wij vergoeden zelfs schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.

Lees meer
Lokale belasting

Onverwachte kosten, daar houden wij niet van. En dus ook niet van lokale belasting die wordt gerekend over de huurauto. Daarom hebben wij die lokale belasting alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs!

Lees meer
Luchthaven afleveringskosten

Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Bij Sunny Cars is de huursom altijd all-in, dus kom je ter plaatse niet voor verrassingen te staan.

Lees meer
Pechhulp

Je denkt er liever niet over na, maar het kán gebeuren: een kapotte huurauto tijdens je welverdiende vakantie. Gelukkig is pechhulp onderdeel van onze all-in formule.

Lees meer
Flexservice gratis inbegrepen

Wat als er echt iets onverwachts gebeurt waardoor je de huurauto moet annuleren? Dan betaal je annuleringskosten. Daar hebben we iets op bedacht! Met onze Flexservice kun je namelijk kosteloos tot één uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel.

Lees meer
Zekerheid van SGR

Als je die auto reserveert, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Logisch! Sunny Cars is aangesloten bij SGR. Dat geeft jou extra zekerheid bij het reserveren van je huurauto.

Lees meer
24/7 noodnummer

Alles is vooraf al geregeld en betaald. Je bent dus verzekerd van zorgeloze autohuur! Gaat er toch nog iets mis of heb je een vraag met spoed, dan neem je contact op met ons Nederlandstalig noodnummer via +32 25 88 95 90

Lees meer
Geen wijzigingskosten

Wil je iets veranderen aan je reservering? Dat kan tot 24 uur voor huuraanvang. Je betaalt hiervoor geen aparte wijzigingskosten. Wij regelen het voor je!

Lees meer
Sunny2go

Sunny2go assisteert jou vóór en tijdens je reis. Je vindt er inreisinformatie, bezienswaardigheden en een persoonlijke conciërgeservice die je kunt bellen of chatten voor werkelijk alles dat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming. Zo haal je nóg meer uit je vakantie met huurauto.

Lees meer
Beheer je reservering

Huur je een auto bij Sunny Cars, dan krijg je een zorgeloze huurauto voor een transparante prijs. We maken het je graag makkelijk! Niet alleen tijdens het reserveren van jouw favoriete huurauto maar ook bij het administratieve deel van je reservering. Daarom kan je bij ons zelf online je reservering beheren.

Lees meer

Overtuigd?

Reserveren

All-in autohuur in één minuut.

All-in autohuur kent alleen maar voordelen. Al die voordelen hebben we in een filmpje gestopt. Kijk je mee? Duurt maar anderhalve minuut, en daarna weet je alles. Want autohuur hoeft geen gedoe te zijn. Met ons ontdek je de zonnige kant van autohuur, kijk maar:

Maak je all-in huurauto perfect op maat

Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Heb je een specifieke wens voor jouw huurautoreservering? Als autohuurspecialist bieden we je de mogelijkheid om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires. Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Kies voor een aanvullende service

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services en lees hier meer.
Naar onze services

Reserveer een accessoire of andere extra

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.
Naar de extra's

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.
Handig om te weten