Ongelimiteerde kilometers

Bij Sunny Cars betaal je niet voor extra kilometers. En dat is maar goed ook, want zo kun jij echt alle hoeken en gaten van je bestemming ontdekken zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.
Lees meer

(Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is absoluut noodzakelijk om zorgeloze autohuur te kunnen garanderen. Want breng je schade toe aan een derde, dan kunnen de claims – zeker bijvoorbeeld in de VS – ontzettend oplopen. Bij Sunny Cars is je WA gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!
Lees meer

Schadeverzekering (CDW)

Wij van Sunny Cars hebben alle vertrouwen in jouw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er schade aan je huurauto ontstaat. Tenzij je aantoonbaar nalatig bent geweest, vergoedt Sunny Cars het ingehouden eigen risico altijd. Ook bij (poging tot) diefstal van apparatuur uit de auto zoals radio en navigatiesysteem. Het eventuele eigen risico krijg je van ons zo snel mogelijk op je rekening teruggestort. Hiervoor hoef je dus geen extra verzekering af te sluiten ter plaatse.
Lees meer

Diefstalverzekering (TP)

Het zal je maar gebeuren: Je huurauto is in geen velden of wegen meer te bekennen. Dat is pech… huurauto weg! De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars standaard inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.
Lees meer

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heeft er een hyena aan je banden lopen knagen tijdens die spannende overnachting midden in dat safaripark? Of heeft er een olifant een circustrucje op je dak uitgevoerd? Ook dan hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten van de schade. All-in is all-in, dus ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Bij ons hoef je dus geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Bij veel andere aanbieders is dit wel nodig om ook deze delen van je huurauto te verzekeren.
Lees meer

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

In de meeste gevallen is het eigen risico al vooraf door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Als dit het geval is, vind je dit altijd terug in de huurvoorwaarden. Je zal het eigen risico bij schade dan eerst zelf moeten voorschieten, maar wij storten het volledige bedrag vliegensvlug op je bankrekening terug.
Lees meer

Tankregeling Vol-Vol

Een eerlijke tankregeling is bij ons standaard inbegrepen. Je krijgt van ons namelijk altijd het Vol-Vol brandstofbeleid (tenzij anders aangegeven). Je mag de huurauto inleveren met dezelfde tankvulling als waarmee je de auto ophaalde. Zo weet je precies waar je aan toe bent!
Lees meer

Vergoeding sleepkosten

Oeps, je auto moet worden weggesleept. Dat is vervelend! Maar geen zorgen, want vergoeding van de sleepkosten is bij ons ook all-in.
Lees meer

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren

Autosleutel kwijt? Oeps. Of is je kentekenbewijs in geen velden of wegen te bekennen? Bij Sunny Cars vergoeden we schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.
Lees meer

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Wij vinden dat jij daar als klant helemaal niet mee vermoeid moet worden. Deze kosten zijn daarom standaard in onze huursom inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.
Lees meer

Lokale belasting

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Maar daar hoef jij je als klant van Sunny Cars eigenlijk helemaal niet mee bezig te houden. Over alle onderdelen van onze all-in huursom die op deze pagina staan is de lokale belasting namelijk al berekend. Maar let op, extra’s waarvan we denken dat niet iedereen ze standaard nodig heeft, vallen buiten de all-in huursom. Deze dienen ter plaatse betaald te worden.
Lees meer

14 dagen optie

Misschien moet je thuis nog even overleggen, of wil je eerst nog even in de andere opties duiken om er zeker van te zijn dat je écht de juiste keuze maakt. Dat kan bij ons in alle rust, want bij ons staat een huurauto standaard 14 dagen in optie. Zo weet je zeker dat de auto die je op het oog hebt beschikbaar voor je blijft. Maak je toch liever een andere keuze? Dan kun je binnen 14 dagen kosteloos van je reservering afzien.
Lees meer

Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Vertrek je toch een dagje later, of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij je boeking kosteloos aan. En sluit je onze FlexService af? Dan ben je optimaal flexibel tot het allerlaatste moment. Zelfs annuleren is dan tot 4 uur voor aanvang geheel kosteloos.
Lees meer

24/7 noodnummer

Mocht er ondanks alles toch nog iets mis gaan, dan kun je ons via +31 23 5 699 690 altijd bereiken. We zitten dag en nacht klaar om je zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.
Lees meer

Sunny2go

Sunny2go assisteert jou vóór en tijdens je reis. Je vindt er inreisinformatie, bezienswaardigheden en een persoonlijke conciërgeservice die je kunt bellen voor werkelijk alles dat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming. Zo haal je nóg meer uit je vakantie met huurauto.
Lees meer

Vergelijk de all-in formule van Sunny Cars met anderen

Schadeverzekering (CDW) Diefstalverzekering (TP) Eigen risico Glas-banden-bodem-dakschade WA verzekering Extra WA Kilometers Tankregeling Pakketten On/off airport Extra bestuurder
Sunny Cars

Inclusief met terugbetaling van het eigen risico.

Inclusief met terugbetaling van het eigen risico.

Bij schade of diefstal betaalt Sunny Cars het eigen risico terug. U hebt dus in feite geen eigen risico. Het is niet nodig om ter plaatse het eigen risico af te kopen.

Deze dekking is bij Sunny Cars altijd inbegrepen in de huursom. Ter plaatse betaalt u wel het schadebedrag, dit kunt u bij thuiskomst eenvoudig claimen.

Inclusief volgens de wettelijk geldende standaard. Zie ook Extra WA.

Aanvullende WA-verzekering met een dekking van ? 7,5 miljoen. De claims kunnen namelijk aardig oplopen.

Ongelimiteerde kilometers

Tankregeling helder en inzichtelijk, zodat u weet waar u aan toe bent.

Overzichtelijke servicepakketten om uw huurauto op maat te maken.

Kiest u zelf een ophaallocatie, on- of off-airport.

Inbegrepen in het Tweede bestuurder pakket.

Andere verhuurders

Inclusief, maar afhankelijk van pakket met of zonder eigen risico.

Inclusief, maar afhankelijk van pakket met of zonder eigen risico.

Vaak met eigen risico, afhankelijk van verzekeringspakket.

Niet standaard inbegrepen.

Inclusief, volgens de wettelijke bepalingen van het land van verhuur.

Niet inbegrepen.

Meestal ongelimiteerd.

Vaak onduidelijk verstopt in de huurvoorwaarden.

Meestal alleen pakket voor afkoop/reductie eigen risico.

Bij goedkope aanbieders is het vaak off-airport ophalen.

Optioneel tegen extra toeslag.

Ter plekke huren

Inbegrepen, meestal met eigen risico.

Inbegrepen, meestal met eigen risico.

Meestal met een eigen risico.

Optioneel afkopen voor een extra toeslag.

Inclusief, volgens de wettelijke bepalingen van het land van verhuur.

Niet inbegrepen.

Meestal gelimiteerd.

Verschilt per verhuurder.

Geen pakketten.

Naar keuze.

Mogelijk tegen extra toeslag.


All-in autohuur in één minuut.


All-in autohuur kent alleen maar voordelen. Al die voordelen hebben we in een filmpje gestopt. Kijk je mee? Duurt maar anderhalve minuut, en daarna weet je alles.
Want autohuur hoeft geen gedoe te zijn. Met ons ontdek je de zonnige kant van autohuur, kijk maar:


Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Services autohuur

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services en lees hier meer.

Extra's autohuur

Extra’s, voor de kers op je huurauto

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.

Handig om te weten

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.