Auto huren in Frankrijk is zo geregeld

Van Nice tot aan Toulouse: Frankrijk is ideaal om met een huurauto te ontdekken. Vergeet je huurauto niet om álles uit je vakantie in Frankrijk te halen! Bij Sunny Cars regel je de perfecte huurauto om onbezorgd rond te kunnen toeren tijdens je vakantie.

Sunny Cars hanteert een unieke all-in formule. Alle belangrijke verzekeringen zijn inbegrepen én je mag een ongelimiteerd aantal kilometers maken. Ook glas-dak-banden- en bodemschadedekking plus een extra WA van € 7,5 miljoen zijn inbegrepen. 100% zorgeloosheid gegarandeerd.

Waar vind ik zorgeloze autoverhuur in Frankrijk?

Waar niet, kunnen we beter zeggen. In heel Frankrijk vind je autoverhuurders waar je je 100% zorgeloze huurauto kunt ophalen, zowel op het vaste land als op Corsica. Het meest uitgebreide aanbod autoverhuurpartners vind je op de luchthavens. Blijf je de eerste dagen lekker relaxen op de plaats van bestemming? Haal dan je huurauto op bij een stadskantoor.

Services van Sunny Cars

Zijn extra services en privileges wel aan jou besteed? Dan is een extra service écht iets voor jou. Je profiteert namelijk, naast de standaard all-in voordelen, van royale extra voordelen: Quick check-in, gegarandeerd een jonge huurauto (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km), online registratie (vooraf) en een eerlijke tankregeling (FF).

Een extra service is beschikbaar op alle luchthavens in Frankrijk!

Auto huren Frankrijk
Croissants Frankrijk
Met een huurauto naar de Eiffeltoren

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Frankrijk