Auto huren in Frankrijk

Gemakkelijk een all-inclusive auto huren in Frankrijk met Sunny Cars

Autohuur in Frankrijk is ideaal om het maximale uit je vakantie te halen. Neem het vliegtuig en huur in Frankrijk een auto. Zo hoef je niet het hele stuk naar Frankrijk te rijden en kan je toch Frankrijk verkennen op je eigen tempo.  Van de Franse wijnstreken in Bordeaux of de Bourgogne, tot de stedentripjes in Nice of Pontpellier. Maak een roadtrip door de Provence met haar lavendelvelden en geniet van de cultuur en geschiedenis in de Franse dorpjes. Voel de vrijheid van een huurauto met onbeperkte kilometers en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft.

Huur je auto via Sunny Cars en geniet zorgeloos van je roadtrip door Frankrijk. Je huurt namelijk altijd een all-in huurauto waardoor alle verzekeringen zijn inbegrepen, inclusief terugbetaling van het eigen risico. Maak je dus geen zorgen over je schadeverzekering, een WA-verzekering of een diefstalverzekering. Alles is geregeld. Heb je pech onderweg? Daar denk je liever niet aan, maar dit kan gebeuren. Onze pechhulp in ook onderdeel van onze all-in autohuur formule. Wat je plannen ook zijn, met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed!

Ophaallocaties van de huurauto in Frankrijk

Ben je op je bestemming aangekomen in Frankrijk? Haal je huurauto op bij een van onze verhuurlocaties waar je jouw all-in huurauto ophaalt. Klik op de kaart verder op deze pagina voor de gewenste bestemming. Op deze bestemmingen haal je jouw huurauto op verschillende manieren op:

  • Kantoor op luchthaven: vliegtuig uit, huurauto in. Haal je huurauto vanaf een luchthaven op. De desk van de plaatselijke verhuurder bevindt zich in de aankomsthal of je wordt via een shuttle service naar je huurauto gebracht. We verhuren auto’s vanaf Nice Airport, Airport Marseille Provence, Bordeaux Airport en vele andere Franse vliegvelden.
  • Stadskantoor: maak je liever eerst gebruik van een taxi of een shuttle service naar je accommodatie voor je de huurauto instapt? Relax eerst even in je hotel en haal de huurauto op wanneer het jou uitkomt bij een kantoor in de stad. Er zijn veel stadskantoren vanwaar je jouw allin huurauto in Frankrijk kunt ophalen. Bijvoorbeeld in Parijs, Montpellier en Marseille.
  • Adresaflevering: een gemakkelijke manier om een auto te huren is met adresaflevering. Hierbij wordt de huurauto bij je accommodatie afgeleverd. Er moet wel een receptie aanwezig zijn. Wanneer de autohuur is afgelopen wordt de auto ook weer opgehaald vanaf jouw adres. Echt zorgeloos!

Handige autohuur tips voor in Frankrijk

  • Zo kies je de juiste categorie huurauto voor Frankrijk: Voor korte ritjes om bijvoorbeeld een ontbijtje te halen bij de lokale boulangerie,  heb je aan een auto in de categorie Small of Economy al voldoende. Ga je roadtrippen door Frankrijk en zit je wat langer in de auto? Kies dan voor een huurauto in de categorie Compact of hoger. Heb je iets meer vermogen nodig en ga je bijvoorbeeld de bergen in met de auto? Kies dan een huurauto uit de categorie Comfort of hoger.
  • Het Franse wegennet: Frankrijk heeft met een miljoen kilometer aan wegen het grootste wegennet van Europa. Wel fijn dat het grootste deel van deze wegen verhard zijn.
  • Soorten wegen in Frankrijk: Er zijn verschillende soorten wegen in Frankrijk. De Autoroutes (A-nummer wegen) zijn autosnelwegen. Daarnaast zijn er ook de Routes nationales (N-nummer wegen), dit zijn nationale wegen met 2 tot 4 rijbanen. Ook zijn er nog de lokale wegen in Frankrijk, oftewel Routes communales (C-nummer wegen). Hier kunnen onverharde wegen tussen zitten.
  • Tol in Frankrijk: Op de meeste Autoroutes wordt tol geheven en werkt snel en gemakkelijk. Je trekt een kaartje bij het eerste tolstation. Je hoeft hier nog niet te betalen, dit doe je bij het volgende tolstation. Je kunt betalen met een creditkaart, of met contant geld als je voor de doorgang Monaie kiest.

Sneller de weg op met de Online Check-in service

Dat je met een huurauto van Sunny Cars zorgeloos de weg op kan wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je services kan toevoegen om je huurauto op maat te maken? Filter op de gewenste service in het reserveringsproces en kies bijvoorbeeld voor de Online Check-in service. Bij deze service vul je van tevoren het online huurcontract in en ligt dit ter plekke ingevuld voor je klaar. Alleen nog even ondertekenen en je rijdt zo de Franse wegen op!

Reserveer nu jouw all-inclusive huurauto in Frankrijk bij Sunny Cars

Met een huurauto ontdek je pas echt de beste plekjes van Frankrijk en kan je gaan en staan waar en wanneer jij wilt. Je hoeft je geen zorgen te maken over je huurauto, want dat is inclusief alle verzekeringen goed geregeld. Zo ben je verzekerd voor glas-banden-bodem-dakschadedekking en kan je gebruik maken van ons 24/7 noodnummer. Ontdek de zonnige kant van autohuur in Frankrijk met een huurauto van Sunny Cars!

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Frankrijk

Bestemmignen in Frankrijk

Corsica
9 bestemmingen
Frankijk vasteland
299 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Frankrijk

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 18800 reviews
Gemiddeld 4.5 3652 reviews
Gemiddeld 4.7 898 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Frankrijk

Direct een all-inclusive auto huren