Met de Smartphone service loop je direct naar je huurauto

Wil je zonder gedoe je huurauto ophalen? Kies dan voor onze handige Smartphone service. Daarmee hoef je niet langs de balie of een automaat maar teken je het huurcontract op je smartphone. Ook het ontgrendelen van de huurauto doe je daarmee. Je hebt dus alles zelf in de hand en bent zo op weg. Goed geregeld!

Wat is de Smartphone service?

Met de Smartphone service check je voor vertrek alvast online in zodat jouw huurcontract helemaal ingevuld is. Nadat je geland bent krijg je een link naar het digitale huurcontract. Deze controleer en onderteken je direct op je smartphone.  Nadat je de waarborg hebt voldaan krijg je te horen waar de huurauto staat op de parkeerplaats en hoe je deze kunt ontgrendelen. Er komt dus geen baliemedewerker of zelfs automaat aan te pas. Jij regelt alles zelf via je smartphone.

Hoe reserveer je de Smartphone service?

Op steeds meer bestemmingen introduceren we deze handige service. Op de website zie je vanzelf of de Smartphone service op jouw bestemming beschikbaar is via het filtermenu.  Onder services staat dan de optie ‘’Smarthpone service’’. Vink deze aan en we tonen het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer vervolgens de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het! Let op: de Smartphone service is te reserveren tot 5 dagen voor huuraanvang. Voor lastminute reserveringen zie je deze service dus nooit als optie staan.

Vooraf online registeren is verplicht voor de Smartphone service

Voor het gebruik van de Contactloos Ophalen service is het verplicht om je vooraf online te registeren. Met de gegevens kan het huurcontract alvast opgesteld worden. Bovendien zijn het vluchtnummer en het mobiele telefoonnnummer waarop je te bereiken bent van belang. Nadat je vlucht landt ontvang je namelijk per SMS een link naar het digitale huurcontract. Online registreren kan eenvoudig via de link op de voucher. Je kunt je gegevens tot uiterlijk 48 uur voor huuraanvang aan ons doorgeven.

Zet je mobiele data en roaming aan om gebruik te kunnen maken van de Smartphone service

Omdat je na aankomst op de luchthaven een link krijgt naar het digitale huurcontract, is het noodzakelijk dat je een smartphone hebt waarmee je in het buitenland toegang hebt tot het internet. Dat betekent dat de mobiele data geactiveerd moeten zijn en de roaming aan staat. Het is ook een mogelijkheid om van een lokaal wifinetwerk gebruik te maken, alhoewel dat minder veilig is en er vooraf geen zekerheid is dat er een netwerk beschikbaar is.

Kan ik ook extra’s reserveren als ik gebruik maak van de Smartphone service?

Wil je een extra bestuurder toevoegen of een kinderzitje reserveren? In de specifieke reisvoorwaarden van de huurauto lees je precies wat de mogelijkheden zijn. Mogelijk worden hier extra kosten voor gerekend, die zie je terug in het boekingsproces en betaal je ter plaatse. Ook via je smartphone! Na het ondertekenen van het huurcontract wordt je doorgeleidt naar een betaalpagina.