Alles over het annuleren van je huurauto bij Sunny Cars

Pootjebaden in een azuurblauwe zee, struinen over die gezellige boulevard, dineren bij de beste lokale restaurantjes… je kijkt weken of zelfs maandenlang uit naar je vakantie. Maar dan gebeurt er plotseling iets waardoor je je vakantie moet annuleren. En dus ook de huurauto.

Kosteloos annuleren dankzij Flexservice

We geven bij iedere reservering de Flexservice cadeau. Dankzij de Flexservice worden de reguliere annuleringskosten niet in rekening gebracht. Je kunt tot 1 uur voor aankomst de huurauto kosteloos annuleren, wij betalen de hele huursom binnen een paar werkdagen aan je terug! Heb je al een reservering gemaakt? Op de factuur kun je zien of de Flexservice ook inclusief is voor jouw reservering.

Hoe kun je je reservering annuleren?

Annuleren is bij ons hartstikke simpel:

Tot 1 uur voor huuraanvang kun je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Klik op de link in de mail, log in en met 1 druk op de knop annuleer je de reservering.  

Wanneer krijg je je geld terug na een annulering?

Na het annuleren van je huurauto storten we je betaling direct terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDEAL betaald, dan geven wij in de zesde versnelling (binnen twee dagen) opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.

Is er een alternatief voor annuleren?

Ja! Het is niet altijd nodig om je reservering te annuleren, want bijna alles is te wijzigen. Je reservering wijzigen is zó gepiept en je betaalt ook nog eens geen wijzigingskosten! Tot 24 uur voor huuraanvang kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie, accessoires en extra services (onder voorbehoud van beschikbaarheid) wijzigen. 

Wat zijn de kosten voor het annuleren van je huurauto zonder Flexservice?

  • Binnen de optietermijn kun je nog kosteloos van je reservering afzien
  • Tot 5 dagen voor huuraanvang rekenen we € 75,- annuleringskosten
  • Van 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang kost annuleren € 125,-
  • 24 uur voor aanvang of wanneer je de huurauto niet ophaalt, wordt de gehele huursom in rekening gebracht

Goed nieuws: de Flexservice wordt door ons gratis toegevoegd aan iedere reservering. Dat betekent dat je jouw reservering dus altijd kosteloos kunt annuleren tot 1 uur voor huuraanvang.

Huurauto annuleren

Misschien ook interessant voor jou

Gratis annuleren

Gratis annuleren

Met onze Flexservice kun je kosteloos tot één uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel. En bij elke reservering in 2022 is de Flexservice gratis inbegrepen!

Lees meer over de gratis Flexservice
Kosteloos wijzigen

Kosteloos wijzigen

Ook na het maken van je boeking ben je flexibel. Vertrek je een dag later of wil je de huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij de reservering kosteloos voor je aan.

Meer over wijzigen van de huurauto