All-inclusive auto huren in Prince George.

Een huurauto in Prince George reserveer je pas echt zorgeloos via Sunny Cars. Je betaalt vooraf een heldere all-inclusive prijs waarbij werkelijk alle verzekeringen zijn inbegrepen. Bij schade aan de huurauto in Prince George krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Ook glas-banden-bodem-dakschadedekking is een vast onderdeel van onze uitgebreide all-in autohuur formule. Zelfs een aanvullende BA-dekking van € 7,5 miljoen is standaard inbegrepen in de prijs. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók die zijn inclusief.

Maak je huurauto reservering op maat

Bovenop onze all-in formule kun je aanvullende services voor jouw autohuur reserveren. Voeg bijvoorbeeld een extra bestuurder voor de huurauto toe. Of kies ervoor het huurcontract digitaal in te vullen en de wachtrij over te slaan. Het is soms zelfs mogelijk een auto te huren zonder waarborg, omdat Sunny Cars garant staat. Tijdens het maken je huurauto reservering zie je precies welke services er in Prince George beschikbaar zijn.  Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. 

Auto huren in Prince George zonder verborgen kosten

Huur je een auto via Sunny Cars, dan weet je zeker dat je ''nee'' kunt zeggen tegen alles wat je wordt aangeboden wanneer je de huurauto in Prince George ophaalt. Bij ons is de standaard tankregeling Vol-Vol, je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald heb en betaalt geen dure brandstoftoeslag. En omdat alle verzekeringen zijn inbegrepen hoef je ter plaatse het eigen risico niet af te kopen. Kortom: wij regelen de autohuur in Prince George van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering voor een huurauto in Prince George ook altijd kosteloos wijzigen. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Geen probleem, tot 4 uur voor huuraanvang passen wij de autohuur reservering kosteloos voor je aan. Met onze Flexservice kun je zelfs kosteloos annuleren. Dát is pas flexibel. Ontdek vandaag nog de zonnige kant van autohuur met Sunny Cars! 

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Prince George

Auto huren bij Sunny Cars is all-in autohuur zonder verrassingen
Auto huren bij Sunny Cars is inclusief ongelimiteerde kilometers
Auto huren bij Sunny Cars betekent zorgeloos genieten