Een cabrio huren bij Sunny Cars

Wil je voor het ultieme vakantiegevoel gaan en lekker toeren in een cabrio? Haal het maximale uit je vakantie naar een zonnig land, voel de warme wind in je haren en zet die zonnebril op. Wij verhuren namelijk naast verschillende categorieën huurauto's ook verschillende type huurauto's, zoals een cabrio. Op meerdere locaties zelfs! Met onze all-inclusive autohuurformule kun je zorgeloos op weg in jouw favoriete vakantieland. Boek nu eenvoudig een cabriolet bij Sunny Cars.

Hoe huur je een Cabrio bij Sunny Cars? 

Je kunt een cabrio huren door tijdens het reserveren de juiste filters te selecteren. Selecteer op onze website de juiste datums en locatie vanwaar je de huurauto wilt ophalen en inleveren. Klik vervolgens op de rode knop met ‘zoek huurauto’. Je wordt doorverwezen naar de pagina waar je een huurauto kunt uitkiezen. Filter aan de linkerkant van de pagina op ‘toon alle opties’. Klik op ‘cabrio’ en je krijgt een overzicht van de beschikbare cabrio’s te zien. Is er geen cabrio beschikbaar? Dan staat deze optie niet weergegeven bij 'Auto type'.

Voordelen van een cabrio huren bij Sunny Cars

Als je een auto huurt via Sunny Cars, huur je een all-in huurauto. Dit is bij het huren van een cabrio dus niet anders. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. De extra WA verzekering, Glas- banden- bodem en dakschadedekking en een schadeverzekering. Het eigen risico wordt zelfs achteraf aan je terugbetaald op het moment dat je dit ter plekke hebt moeten betalen. All-in autohuur is bij ons echt all-in. Stap dus zorgeloos in je cabrio en geniet van de ongelimiteerde kilometers. 

Op welke bestemmingen kun je een cabrio huren?

Sunny Cars verhuurt Cabrio’s op veel bestemmingen. Hieronder een selectie populaire bestemmingen voor het huren van een Cabrio.

Ibiza 
Malaga
Faro
Mallorca
Lissabon
Catania (Sicilie)
Tenerife
Pisa (Toscane)
Gran Canaria

Staat jouw bestemming er niet tussen? Geen paniek! We verhuren op nog veel meer locaties een auto met open kap. Volg de aanwijzingen in bovenstaande alinea ‘Hoe huur je een cabrio?’ en ontdek of er een cabrio beschikbaar is op jouw vakantiebestemming. Reserveer nu jouw all-in Cabrio.