Een cabrio huren bij Sunny Cars

Wil je voor het ultieme vakantiegevoel gaan en lekker toeren in een cabrio? Haal het maximale uit je vakantie naar een zonnig land, voel de warme wind in je haren en zet die zonnebril op. Wij verhuren namelijk naast verschillende categorieën huurauto's ook verschillende type huurauto's, zoals een cabrio. Op meerdere locaties zelfs! Met onze all-inclusive autohuurformule kun je zorgeloos op weg in jouw favoriete vakantieland. Boek nu eenvoudig een cabriolet bij Sunny Cars.

Hoe huur je een cabrio? 

Je kunt een cabrio huren door tijdens het reserveren van je huurauto de juiste filters te selecteren. Selecteer via de homepage op onze website de juiste datums en locatie vanwaar je de huurauto wilt ophalen en inleveren. Klik vervolgens op de roze knop met ‘zoek huurauto’. Je wordt doorverwezen naar de pagina waar je een huurauto kunt uitkiezen. Aan de linkerkant van de pagina staan verschillende filters. Onder ‘Auto type’ staan alle auto types die beschikbaar zijn voor de data en locatie vanwaar je de huurauto wilt ophalen en inleveren. Wanneer een cabrio beschikbaar is dan zie je dit hier staan. Klik op ‘cabrio’ en je krijgt een overzicht van de beschikbare cabrio’s te zien. Is er geen cabrio beschikbaar? Dan staat deze optie niet weergegeven bij 'Auto type'. Soms zijn er meer auto types beschikbaar dan worden getoond, klik op ‘toon alles’ om alle beschikbare auto types te zien. Wanneer hier cabrio staat, dan is er een cabrio beschikbaar. 

Voordelen van een cabrio huren bij Sunny Cars

Als je een auto huurt via Sunny Cars, huur je een all-in huurauto. Dit is bij het huren van een cabrio dus niet anders. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. De extra-WA verzekering, glas- banden- bodem en dakschadedekking en een schadeverzekering. Het eigen risico wordt zelfs achteraf aan je terugbetaald op het moment dat je dit ter plekke hebt moeten betalen. All-in autohuur is bij ons echt all-in. Stap dus zorgeloos in je cabrio en geniet van de ongelimiteerde kilometers. 

Op welke bestemmingen kun je een cabrio huren?

Sunny Cars verhuurt cabrio’s op veel bestemmingen. Hieronder een selectie populaire bestemmingen voor het huren van een cabrio:

Staat jouw bestemming er niet tussen? Geen paniek! We verhuren op nog veel meer locaties een auto met open kap. Volg de aanwijzingen in bovenstaande alinea ‘Hoe huur je een cabrio?’ en ontdek of er een cabrio beschikbaar is op jouw vakantiebestemming. 

Reserveer nu jouw all-in cabrio.

Reserveer

cabrio huren