Kies de perfecte auto voor jouw vakantie

Jouw persoonlijke vakantiewensen bepalen welke categorie huurauto het meest geschikt is. Vertrek je met alleen handbagage of een grote kofferset en een hele sportuitrusting? Met z’n tweetjes, met het hele gezin of een grote vriendengroep? Ga je voor de avontuurlijke binnenwegen, vooral snelwegen of ga je ook bergachtig gebied in? Wat het ook wordt, Sunny Cars heeft voor elke vakantie de perfecte auto

Kies je categorie en Sunny Cars regelt de rest

Zo simpel is het. Je reserveert altijd een autocategorie -zoals Small, Economy, Compact of Intermediate – en geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. Zo boek je dus altijd je ideale huurauto! 

Je boekt op specificaties, niet op merk of model

Bij elke categorie zie je een foto van een auto. Dit zijn puur voorbeelden, die een indicatie geven van de auto die op je bestemming voor je klaarstaat. Je kunt dus categorie Small met als voorbeeld een Fiat Panda boeken, en ter plaatse een Citroën C1 als huurauto krijgen. Aan het plaatje kun je dus geen rechten ontlenen, wél aan de specificaties. Daar moet de huurauto dus aan voldoen.

De bagage- en personencapaciteit geven we altijd ter indicatie aan met icoontjes van koffers en personen. Omdat de autotypes – en daarmee de kofferbakafmetingen – binnen een categorie verschillen, is het altijd een indicatie. We baseren ons advies op het aantal personen waarmee je met bagage comfortabel in een bepaalde autocategorie kunt reizen.  

Verplicht leveren of een upgrade!

Stel: de geboekte autocategorie staat om wat voor reden dan ook niet voor je klaar. De lokale partner is dan verplicht je een auto te leveren met minimaal dezelfde specificaties óf meer. Kan hij dus niet aan je reserveringswens voldoen, dan betekent dat meestal een gratis upgrade. Let er wel op dat er op het huurcontract ook ‘free upgrade’ staat voor je het ondertekent. Twijfel je over het aangeboden alternatief, bel dan gerust ons noodnummer (staat op je voucher en is 24/7 bereikbaar). Wij helpen je dan bij het zoeken naar een passend alternatief zodat je alsnog 100% tevreden en zorgeloos wegrijdt.