Alles over het annuleren van je huurauto bij Sunny Cars

Pootjebaden in een azuurblauwe zee, struinen over die gezellige boulevard, dineren bij de beste lokale restaurantjes… je kijkt weken of zelfs maandenlang uit naar je vakantie. Maar dan gebeurt er plotseling iets waardoor je je vakantie moet annuleren. En dus ook de huurauto.

Boekingen met Flexservice

Boek je in 2022, dan krijg je de Flexservice van ons cadeau. Heb je al een boeking gemaakt? Op de factuur kun je zien of dit ook inclusief is voor jouw boeking.

Met de Flexservice worden de reguliere annuleringskosten niet in rekening gebracht wanneer je uiterlijk een uur van tevoren annuleert. Super flexibel dus! Je kunt je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Als je daarop klikt kun je zelf annuleren. Wanneer je uiterlijk 1 uur voor aankomst de huurauto annuleert betalen we je hele huursom binnen een paar werkdagen aan je terug. Dat is fijn!

Hoe kun je je reservering annuleren?

Annuleren is bij ons hartstikke simpel:

  • Tot 6 uur voor huuraanvang kun je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Klik op de link in de mail, log in en met 1 druk op de knop annuleer je de reservering.  
  • Gaat jouw reservering binnen 6 uur in? Neem dan telefonisch contact op met een van onze autohuurexperts.

Wat zijn de kosten voor het annuleren van je huurauto?

  • Binnen de optietermijn kun je nog kosteloos van je reservering afzien
  • Tot 5 dagen voor huuraanvang rekenen we € 75,- annuleringskosten
  • Van 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang kost annuleren € 125,-
  • 24 uur voor aanvang of wanneer je de huurauto niet ophaalt, wordt de gehele huursom in rekening gebracht
  • Heb je bij jouw reservering de Flexservice afgesloten? Dan betaal je geen annuleringskosten maar brengen we alleen de kosten van de Flexservice in rekening.

Wanneer krijg je je geld terug na een annulering?

Na het annuleren van je huurauto storten we je betaling direct terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDEAL betaald, dan geven wij in de zesde versnelling (binnen twee dagen) opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.

Is er een alternatief voor annuleren?

Ja! Het is niet altijd nodig om je reservering te annuleren, want bijna alles is te wijzigen. Je reservering wijzigen is zó gepiept en nog gratis ook! Tot huuraanvang kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie, accessoires en extra services (onder voorbehoud van beschikbaarheid) altijd kosteloos wijzigen. 

Huurauto annuleren


Misschien ook interessant voor jou

Gratis annuleren

Met onze Flexservice kun je kosteloos tot één uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel. En bij elke reservering in 2022 is de Flexservice gratis inbegrepen!

Kosteloos wijzigen

Ook na het maken van je boeking ben je flexibel. Vertrek je een dag later of wil je de huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij de reservering kosteloos voor je aan.