Reserveer nu je huurauto met maximale flexibiliteit.

Gratis wijzigen en annuleren van je reservering.

Ben je vakantieplannen voor deze zomer aan het maken en wil je flexibel blijven tot het laatste moment? Met alle reisadviezen die continu veranderen snappen we dat heel goed. Toch is het verstandig om al zo snel mogelijk je huurauto te reserveren voor het hoogseizoen. Op topbestemmingen als Portugal, Spanje, Italie en Griekenland zijn er door de coronacrisis namelijk minder huurauto’s beschikbaar. Wanneer je te lang wacht met het reserveren van je huurauto zullen de prijzen (soms heel fors) stijgen of is je gewenste model al verhuurd. Of nog erger, er zijn helemaal geen huurauto’s meer. Ons advies: wacht niet te lang met boeken.
Dat kun je zonder zorgen doen met onze 3 zekerheden: 

1. Altijd kosteloos wijzigen 

Boek je bij Sunny Cars, dan ben je flexibel in het aanpassen van je reservering. Wijzigen is bij ons altijd kosteloos tot 1 uur voor huuraanvang. Verschuif de datum, pas de bestemming aan of verander de categorie huurauto. Wat je ook aanpast, je betaalt geen wijzigingskosten maar alleen het verschil in huursom.

2. Geld terug bij code rood

Mocht je reis niet door kunnen gaan omdat je vakantiebestemming code rood heeft/krijgt, dan krijg je van ons gegarandeerd je geld terug. Dus geen gedoe met vouchers of tegoedbonnen.

3. Tijdelijk zelfs gratis annuleren

Om jou maximale flexibiliteit te bieden, geven we tijdelijk bij iedere autohuurreservering de Flexservice cadeau. Dat betekent dat je tot 4 uur voor huuraanvang zonder kosten kunt annuleren. Je hoeft ons niet eens uit te leggen waarom! De actie loopt tot en met 30 juni 2021 en de gratis Flexservice wordt automatisch toegevoegd wanneer je een reservering maakt.

 

Boek nu jouw all-in huurauto met maximale flexibiliteit!