Reserveer nu je huurauto met maximale flexibiliteit.

Wijzig of annuleer je reservering zonder kosten.

Ben je vakantieplannen aan het maken maar wil je flexibel blijven tot het laatste moment? Met alle reisadviezen die continue veranderen snappen we dat heel goed. Toch is het verstandig om al zo snel mogelijk je huurauto te reserveren.

Waarom je niet moet wachten met het reserveren van je huurauto 

Op topbestemmingen als Portugal, Spanje, Italie en Griekenland zijn er door de coronacrisis minder huurauto’s beschikbaar. Wanneer je te lang wacht met het reserveren van je huurauto zullen de prijzen stijgen of is je gewenste model al verhuurd. Of nog erger, er zijn helemaal geen huurauto’s meer.

Stijgende huurprijzen op populaire autohuurbestemmingen

De prijzen van huurauto's zijn deze zomer flink gestegen door de toegenomen vraag en de verminderde capaciteit ter plaatse. Veel lokale verhuurders hebben hun vloot vorig jaar verkleind om kosten te besparen waardoor er minder auto’s beschikbaar zijn om te verhuren. Op korte termijn is het niet de verwachting dat de vloten aangevuld worden. Deels omdat er door de lokale verhuurders minder auto’s besteld zijn. Maar ook omdat er door autofabrikanten minder auto’s geleverd worden. Door een tekort aan microchips is de productie soms teruggeschroefd of zelfs stilgelegd.

Omdat de vraag hoog is stijgen de tarieven voor de nog beschikbare huurauto’s. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Het is echt een kwestie van vraag en aanbod. De prijs die je op onze website ziet staan is het beste tarief wat we je op dat moment kunnen bieden. 

Reserveer nu, annuleren kan kosteloos

Ons advies is dan ook: wacht niet te lang met boeken. De prijs kan morgen namelijk hoger zijn dan vandaag. Dus zie je een passende huurauto bij jouw wensen? Maak de reservering gewoon. Je blijft flexibel tot het laatste moment want we geven tijdelijk bij iedere autohuurreservering de Flexservice cadeau!

Boek zorgeloos een all-in huurauto met deze 3 zekerheden:

1. Gratis annuleren

Dankzij de Flexservice kun je tot 4 uur voor huuraanvang zonder kosten annuleren. Je hoeft ons niet eens uit te leggen waarom! Je krijgt gewoon je geld van ons terug. Tot en met 31 oktober 2021 wordt de Flexservice automatisch en zonder kosten toegevoegd wanneer je een reservering maakt. Cadeautje van ons!

2. Kosteloos wijzigen

Wijzigen is bij ons altijd kosteloos tot huuraanvang. Verschuif de datum, pas de bestemming aan of verander de categorie huurauto. Wat je ook aanpast, je betaalt geen wijzigingskosten maar alleen het eventuele verschil in huursom.

3. Geld terug bij code oranje

Mocht je reis niet door kunnen gaan omdat je vakantiebestemming code oranje heeft/krijgt, dan krijg je van ons gegarandeerd je geld terug. Dus geen gedoe met vouchers of tegoedbonnen.

 

Boek nu jouw all-in huurauto met maximale flexibiliteit!