Nieuwe Director of Customer Care: met Axel Stender versterkt Sunny Cars de procesoptimalisatie van de klantenservice

Autohuurspecialist Sunny Cars focust zich met de aanstelling van Axel Stender als Director of Customer Care nog sterker op kwaliteit en klanttevredenheid. Axel stuurt vanuit het hoofdkantoor in München de Customer Care teams voor de Duitse, Nederlandse, Belgische en Franse markt aan. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn gericht op het bereiken van optimale klanttevredenheid tijdens en na het gebruik van de huurauto.

Axel heeft ruime ervaring in de reisbranche en vervulde de afgelopen acht jaar leidinggevende functies op uiteenlopende gebieden, waaronder de functie van Hoofd Partner- en Kwaliteitsmanagement bij Jochen Schweizer, een grote Duitse aanbieder van beleveniscadeaus. In die rol werkte hij intensief aan het verhogen van de klanttevredenheid, klachtenmanagement en proceskwaliteitsmaatregelen. Vanuit die positie maakt Axel nu de overstap naar Sunny Cars, waar hij verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen van servicestandaarden, het verbeteren van de informatiekwaliteit en het optimaliseren van klantcontact.

Hans Knottnerus, Managing Director the Netherlands, Belgium & France van Sunny Cars, over de aanstelling van Axel: “Klanttevredenheid heeft bij ons een zeer hoge prioriteit, niet voor niets doen we een wereldwijde kwaliteitsbelofte. Dat dat gewaardeerd wordt, zien we onder andere terug in de gemiddelde score van een 9,0 uit ruim 25.000 Nederlandse klantenreviews. Axel brengt veel expertise mee op het gebied van klantenservice. Samen met hem willen we voor klanten die met onze Customer Care afdeling te maken krijgen naar aanleiding van een schade of andere navraag een bijzondere ervaring creëren, waarin de koopbeleving en de onmiskenbare Sunny Cars smile nog meer naar voren komen.”

Vorig jaar nam Sunny Cars al Seymour Burt in dienst als Director of Rent a car Quality. Hij reist de wereld rond om de kwaliteit van de verhuurpartners te waarborgen. “We zien onszelf als servicekampioen in het autohuursegment”, benadrukt Hans Knottnerus. “Met de aanstelling van Axel en Seymour ondersteunen we deze claim en blijven we er recht aan doen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: