Papierloos reizen met Sunny Cars: voucher via Apple Wallet

Een nieuwe stap voor autohuurspecialist Sunny Cars: bij meer dan 100 autoverhuurpartners is het mogelijk om de voucher van de huurauto in de Apple Wallet te laden en dus mobiel mee te nemen. De mobiele voucher is zeer compact en is een vervanging van de papieren voucher.

De eerste pagina in Apple Wallet laat alle belangrijke informatie zien die de klant aan de balie van een autoverhuurpartner nodig heeft. Naast deze gegevens kan de klant ook doorklikken naar aanvullende informatie over de boeking. Bijvoorbeeld het adres van de lokale wagenparkaanbieder en het betaalde bedrag. Indien de klant heeft gekozen voor pre-registratie door het boeken van één van de servicepakketten, is de link hiervoor ook in deze mobiele voucher te vinden. De mobiele voucher is te downloaden via een link op de papieren/digitale versie.

“We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Door het integreren van alle relevante informatie in de populaire Apple Wallet app kunnen we het papierloos reizen verder versnellen”, aldus Hans Knottnerus, managing director Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. “Op deze manier hebben klanten alle boekingsinformatie bij de hand wanneer ze de auto ophalen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: