Sunny Cars: gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang

Haarlem, 22 maart 2022 – Autohuurspecialist Sunny Cars verlengt de gratis Flexservice actie t/m 31 december 2022. Bovendien worden de voorwaarden van de Flexservice verder versoepelt. De reservering kan voortaan tot zelfs 1 uur voor huuraanvang kosteloos worden geannuleerd, zonder opgave van reden. Sunny Cars maakt het hiermee mogelijk om de huurauto tijdig te reserveren maar toch flexibel te blijven in de plannen.

Door de coronacrisis is er een tekort aan huurauto’s. Het advies van Sunny Cars luidt dan ook: wil je zeker zijn van een huurauto? Wacht dan niet met reserveren, maar reserveer je huurauto zodra de vakantieplannen bekend zijn. Om het maken van een reservering zo makkelijk mogelijk te maken voegt Sunny Cars t/m 31 december 2022 haar Flexservice gratis toe aan elke boeking. Dankzij de Flexservice kan tot kort voor huuraanvang zonder kosten – en belangrijker: zonder het specificeren van de reden - geannuleerd worden.  Nieuw is dat annuleringstermijn verder is versoepeld tot 1 uur voor huuraanvang.

“Wanneer je er vroeg bij bent is er nog volop beschikbaarheid en zijn ook de prijzen nog aantrekkelijk. Boek je lastminute, dan is de kans groot dat je veel meer betaalt of dat er zelfs helemaal geen aanbod meer is. Vroeg boeken was dus nog nooit zo belangrijk. Met onze superflexibele voorwaarden kun je tot kort voor vertrek nog alle kanten op met de reservering en nemen we werkelijk iedere barrière weg om een reservering te maken en zo dus zeker te zijn van een huurauto voor je vakantie.” aldus Managing Director Hans Knottnerus.

Sunny Cars: gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: