Sunny Cars innoveert en maakt van Sunny2go de ultieme reisassistent

Nu ook datavolume en tijdschriften gratis bij je huurauto

Tijdens je vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil toch iedereen? Om dat zorgeloze gevoel mogelijk te maken heeft autoverhuurspecialist Sunny Cars twee extra gratis diensten toegevoegd aan haar reisassistent Sunny2go. Met Sunny2go krijgen vakantiegangers standaard een persoonlijke reisassistent bij hun huurauto inbegrepen en profiteren ze nu ook van 1GB datavolume en tijdschriften - zonder extra kosten. De onlangs geïntegreerde functies maken je volgende reis nog relaxter en zorgen ervoor dat je altijd online bent en genoeg entertainment hebt terwijl je onderweg bent naar je volgende bestemming.

Eenvoudig én gratis surfen op vakantie

Er is niks zo vervelend als zonder mobiele data zitten. Daarom ontvangen klanten van Sunny Cars voortaan een gratis eSIM met 1GB datavolume voor 7 dagen. Deze eSIM kan vooraf eenvoudig geïnstalleerd worden en gaat in vanaf het moment dat je op je vakantiebestemming bent en je mobiele data gebruikt. Het datavolume is beschikbaar voor talloze locaties, van bestemmingen in Europa tot landen ver daarbuiten. Zodra het meegeleverde volume is opgebruikt, kunnen de frequente surfers ook nog extra data bijboeken bij Sunny2go's partner Manet Mobile Solutions. Deze nieuwe service is opnieuw een extra manier om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in elke fase van het autohuurproces. Want vooraf weten dat je onderweg geen gedoe hebt, dat is waar de all-in autohuur van Sunny Cars voor staat.

Zon, zee en e-magazines: Ontdek de gratis digitale bibliotheek

Sinds kort krijgen alle huurders ook tot vijf gratis e-magazines ter beschikking. In plaats van met volle tassen te sjouwen, kunnen reizigers hun favoriete titels nu comfortabel op het strand lezen via tablet of smartphone. Sunny2go's mediabox biedt een breed scala aan mediatitels – van vrije tijd en mode tot auto's en business nieuws – gedurende de hele duur van de reis. Afhankelijk van de voorkeur van de reiziger kunnen deze magazines vooraf gedownload worden of, indien gewenst, zelfs op de laatste dag van de reis. De mediabox is beschikbaar in elk van de vier talen van de applicatie – Nederlands, Frans, Engels en Duits – elk met een aangepast portfolio. Als de gratis exemplaren op zijn, kunnen boekenwurmen extra tijdschriften kopen bij Media Carrier Solutions, de servicepartner van Sunny Cars.

Maximaal reiscomfort met de Smart Delay service en conciërgeservice

Sunny2go laat niets te wensen over voor haar huurders. Met de Smart Delay Service kunnen gebruikers ontspannen gebruik maken van luchthavenlounges bij vluchtvertragingen. Een ander hulpmiddel is de conciërgeservice, deze is tijdens de hele huurperiode  beschikbaar via telefoon of chat met persoonlijke aanbevelingen en lokale tips. Een digitale reisgids biedt toegang tot informatie in het Nederlands over 80 bestemmingen over de hele wereld en in het Engels over meer dan 600 bestemmingen. Zo ontdek je welke bezienswaardigheden en insidertips er op je bestemming te vinden zijn. 

Slimmer op reis met actuele parkeerinfo en gepersonaliseerde stadstours

Samen met Parkopedia verzamelt Sunny Cars alle informatie over parkeermogelijkheden voor hun reizigers in één oogopslag, inclusief openingstijden en parkeertarieven. Met partner Tripian biedt Sunny2go ook een innovatieve op AI gebaseerde functie aan. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid om via kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde stadstours en uitstapjes samen te stellen, inclusief lokale restaurantaanbevelingen. Zo kun je zelf aangeven waarin je geïnteresseerd bent en waar je je stadstour wilt beginnen. Op die manier wordt er een individuele route voor je uitgestippeld, helemaal afgestemd op jouw wensen.

"We zijn verheugd dat we gebruikers van onze digitale reisassistent Sunny2go per direct een nog praktischer dienstenportfolio voor huurauto's kunnen aanbieden. De vele functies van de online applicatie zijn erg populair bij onze klanten," benadrukt Hans Knottnerus, managing director Nederland, België en Frankrijk van Sunny Cars. De persoonlijke reisassistent van Sunny Cars kan eenvoudig gebruikt worden op een smartphone, tablet of via desktop. Alle functies zijn beschikbaar vanaf twee weken voor huuraanvang tot het moment de auto weer ingeleverd wordt.   

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: