Sunny Cars introduceert nieuwe service: Contactloos Ophalen

Autohuurspecialist Sunny Cars maakt het voortaan mogelijk om zonder menselijk contact een huurauto op te halen. Hiermee speelt Sunny Cars in op de huidige behoefte aan hygiëne en veiligheid. Met de nieuwe service Contactloos Ophalen haalt de klant de sleutels van de huurauto op bij een automaat. Via deze automaat wordt ook het huurcontract getekend en de waarborg geregeld. Het proces is dus volledig automatisch, zonder tussenkomst van een baliemedewerker en daarmee geheel coronaproof. Een ander voordeel is dat het hele proces maar een paar minuten duurt en er dus geen wachtrij is.  

“Wij zijn constant bezig ons autohuurproduct te blijven ontwikkelen. Wensen en behoeften van onze klanten zijn daarbij leidend”, aldus managing director Hans Knottnerus. “Deze service past uiteraard heel goed in de huidige coronatijd, want er komt geen mens meer aan te pas. De hygiëne is dan ook optimaal. Maar ook als de wereld ooit weer ‘terug naar normaal’ is, is de service Contactloos Ophalen enorm handig. Binnen een paar minuten klaar zijn met het papierwerk en de sleutel hebben is gewoon heel fijn. Hoe sneller je je huurauto kunt ophalen, hoe eerder je vakantie kan starten. En zonder tussenkomst van personeel ter plaatse is de kans op ongewenste bijverkoop uitgesloten. 

Beschikbaar in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië 

De service Contactloos Ophalen wordt in eerste instantie uitgerold op luchthavens in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Hiermee worden de 4 belangrijkste autohuurlanden bediend. Na een succesvolle introductie worden er in de toekomst meer bestemmingen toegevoegd.  

Reisprofessionals kunnen de Contactloos Ophalen service eenvoudig selecteren via het filtermenu in de B2B-tool. Na boeking moet de huurder zich registreren via een link welke aan de reisagent verstuurd wordt. Hiermee worden alle gegevens voor het huurcontract alvast doorgestuurd naar de lokale wagenparkaanbieder. Op de bestemming kan de huurder bij de automaat de waarborg voldoen en het huurcontract tekenen. De autosleutels komen vervolgens uit de automaat en de vakantie kan beginnen 

 

Niet voor publicatie - Voor meer informatie:  

Sunny Cars  

Suzanne Al, Director of Marketing 

Diakenhuisweg 21, 2033 AP Haarlem  

Tel: 023-5 699 662 | E-mail: s.al@sunnycars.nl 

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: