Sunny Cars lanceert samen met mo’media hét ultieme roadtripboek

Om het toenemende aantal roadtrippers te inspireren en te helpen bij het plannen van hun reis lanceert Sunny Cars samen met uitgever mo’media het boek On a roadtrip, waarin zes autoroutes zijn beschreven door de populaire roadtripbestemmingen Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk en Italië. Vanaf 1 juni is het boek te verkrijgen bij Standaard Boekhandel, bol.com en via de website van mo'media.

On a roadtrip

Samen met uitgeverij mo’media, bekend van de timetomomo (eerder 100%) -reisgidsen, wil Sunny Cars reizigers helpen bij het uitstippelen van de perfecte roadtrip door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. In On a Roadtrip nemen de verschillende routes in Zuid-Europa roadtrippers mee langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken voor een tussenstop. Daarnaast staan er in het boek handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.

Etappes

Dankzij de tips en routes van On a roadtrip kunnen reizigers die graag goed voorbereid op reis vertrekken hun roadtrip al tot in de puntjes plannen. Voor de avonturiers die liever ter plaatse hun route uitstippelen werd het boek in een makkelijk mee te nemen pocketformaat gegoten. Verder zijn de routes per bestemming opgedeeld in drie of vier etappes, of mini- roadtrips, die samen een grote roadtrip vormen. Bij elke etappe staat ook het aantal kilometers vermeld, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je per dag wilt rijden en waar je een overnachting maakt.

Gratis boek

Wie ook zin heeft om er aan de hand van On a roadtrip op uit te trekken, kan dit doen door het boek aan te schaffen via bol.com of de webshop van mo'media. Het boek is ook te koop in de winkels en webshop van Standaard Boekhandel. Vakantiegangers kunnen vanaf 1 juni tot en met 30 november 2018 met de kortingscode uit het boek het aankoopbedrag retour ontvangen wanneer ze een auto huren bij Sunny Cars.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: