Sunny Cars lanceert samen met mo’media hét ultieme roadtripboek

Om het toenemende aantal roadtrippers te inspireren en te helpen bij het plannen van hun reis lanceert Sunny Cars samen met uitgever mo’media het boek On a roadtrip, waarin zes autoroutes zijn beschreven door de populaire roadtripbestemmingen Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk en Italië. Vanaf 1 juni is het boek te verkrijgen bij Standaard Boekhandel, bol.com en via de website van mo'media.

On a roadtrip

Samen met uitgeverij mo’media, bekend van de timetomomo (eerder 100%) -reisgidsen, wil Sunny Cars reizigers helpen bij het uitstippelen van de perfecte roadtrip door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. In On a Roadtrip nemen de verschillende routes in Zuid-Europa roadtrippers mee langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken voor een tussenstop. Daarnaast staan er in het boek handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.

Etappes

Dankzij de tips en routes van On a roadtrip kunnen reizigers die graag goed voorbereid op reis vertrekken hun roadtrip al tot in de puntjes plannen. Voor de avonturiers die liever ter plaatse hun route uitstippelen werd het boek in een makkelijk mee te nemen pocketformaat gegoten. Verder zijn de routes per bestemming opgedeeld in drie of vier etappes, of mini- roadtrips, die samen een grote roadtrip vormen. Bij elke etappe staat ook het aantal kilometers vermeld, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je per dag wilt rijden en waar je een overnachting maakt.

Gratis boek

Wie ook zin heeft om er aan de hand van On a roadtrip op uit te trekken, kan dit doen door het boek aan te schaffen via bol.com of de webshop van mo'media. Het boek is ook te koop in de winkels en webshop van Standaard Boekhandel. Vakantiegangers kunnen vanaf 1 juni tot en met 30 november 2018 met de kortingscode uit het boek het aankoopbedrag retour ontvangen wanneer ze een auto huren bij Sunny Cars.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: