Sunny Cars on the move

Sunny Cars verhuist van Hoofddorp naar Haarlem. Vanaf maandag 22 oktober zijn wij actief in het Oostpoort Center. Het gloednieuwe kantoor is uitgerust met nog meer werkplekken en is van alle gemakken voorzien.

Sunny Cars verhuist van Hoofddorp naar Haarlem. Vanaf maandag 22 oktober zijn wij actief in het Oostpoort Center. Het gloednieuwe kantoor is uitgerust met nog meer werkplekken en is van alle gemakken voorzien.

Hans Knottnerus, Managing Director Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over de verhuizing: “Sunny Cars is al ruim 25 jaar on the move. Dagelijks werken we met veel plezier aan het ontzorgen van onze klanten door de beste autohuurdeal voor ze te regelen. Dat doen we vanaf maandag vanuit een prachtig nieuw kantoor. In Hoofddorp hebben we de afgelopen 10 jaar mooie mijlpalen bereikt, maar nu is het tijd voor een frisse nieuwe start. Het gaat goed met Sunny Cars en om ons hoge servicelevel ook de komende jaren te kunnen garanderen, hebben we gekozen voor een nieuw kantoor met meer werkplekken. Maar liefst 26 voor de reserveringsafdeling! Zo gaan we 100% voorbereid de toekomst in.”

En als je dan verhuist, ga je er natuurlijk bij voorkeur op vooruit. Dus heeft Sunny Cars van de gelegenheid gebruik gemaakt om het kantoor een upgrade te geven. Naast de riante uitbreiding van het aantal werkplekken, is het nieuwe kantoor voorzien van nog veel meer prettige verbeteringen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • De Pits - een gezellige ontvangstruimte met een bar en zitjes. Tevens de plek waar alle Sunnies bijtanken tijdens de lunch.
  • Veel groen. Naast het logo ook in de vorm van veel planten en zelfs een toffe moswand.
  • De Sunny bieb, want we houden van ontwikkeling.
  • Overleggen gebeurt in de nieuwe meeting rooms Thelma & Louise. Die kunnen ook geschakeld worden tot één grote meeting ruimte, ideaal voor trainingen!

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: