Sunny Cars on the move

Sunny Cars verhuist van Hoofddorp naar Haarlem. Vanaf maandag 22 oktober zijn wij actief in het Oostpoort Center. Het gloednieuwe kantoor is uitgerust met nog meer werkplekken en is van alle gemakken voorzien.

Sunny Cars verhuist van Hoofddorp naar Haarlem. Vanaf maandag 22 oktober zijn wij actief in het Oostpoort Center. Het gloednieuwe kantoor is uitgerust met nog meer werkplekken en is van alle gemakken voorzien.

Hans Knottnerus, Managing Director Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over de verhuizing: “Sunny Cars is al ruim 25 jaar on the move. Dagelijks werken we met veel plezier aan het ontzorgen van onze klanten door de beste autohuurdeal voor ze te regelen. Dat doen we vanaf maandag vanuit een prachtig nieuw kantoor. In Hoofddorp hebben we de afgelopen 10 jaar mooie mijlpalen bereikt, maar nu is het tijd voor een frisse nieuwe start. Het gaat goed met Sunny Cars en om ons hoge servicelevel ook de komende jaren te kunnen garanderen, hebben we gekozen voor een nieuw kantoor met meer werkplekken. Maar liefst 26 voor de reserveringsafdeling! Zo gaan we 100% voorbereid de toekomst in.”

En als je dan verhuist, ga je er natuurlijk bij voorkeur op vooruit. Dus heeft Sunny Cars van de gelegenheid gebruik gemaakt om het kantoor een upgrade te geven. Naast de riante uitbreiding van het aantal werkplekken, is het nieuwe kantoor voorzien van nog veel meer prettige verbeteringen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • De Pits - een gezellige ontvangstruimte met een bar en zitjes. Tevens de plek waar alle Sunnies bijtanken tijdens de lunch.
  • Veel groen. Naast het logo ook in de vorm van veel planten en zelfs een toffe moswand.
  • De Sunny bieb, want we houden van ontwikkeling.
  • Overleggen gebeurt in de nieuwe meeting rooms Thelma & Louise. Die kunnen ook geschakeld worden tot één grote meeting ruimte, ideaal voor trainingen!

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: