Sunny Cars verhoogt per 1 november de WA-dekking naar 10 miljoen Euro

Nog zorgelozer op reis met een huurauto

Haarlem, 3 november – Vanaf 1 november 2022 profiteren klanten van Sunny Cars van een nog hogere aanvullende aansprakelijkheidsverzekering bij een schadegeval. De specialist in autohuur is een samenwerking aangegaan met verzekeringspartner HanseMerkur Holding AG en heeft haar WA-dekking bij schade verhoogd naar 10 miljoen euro. Eerder bedroeg de dekking 7,5 miljoen euro.

Sunny Cars heeft deze nieuwe stap gezet om haar klanten volledig onbezorgd te laten genieten tijdens hun reis. De klant is zich er vaak niet van bewust dat bij een ongeval met lichamelijk letsel de kosten hoog kunnen oplopen. Een goede WA-verzekering dekt deze. De verhoging naar 10 miljoen Euro zorgt voor nog meer zekerheid om zorgeloos op reis te gaan.

De aanvullende WA-verzekering is een onderdeel van de uitgebreide verzekeringsdekking van Sunny Cars. Deze bevat onder andere de terugbetaling van het eigen risico, bescherming tegen autodiefstal, sleepkosten, schade aan glas, dak, banden en bodem en de kosten van de ongevallenafhandeling bij schade. “Met de verhoging zetten we een volgende stap naar zorgeloos rijden met een huurauto,” benadrukt Hans Knottnerus Managing Director Nederland, België & Frankrijk.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: