Sunny Cars verhoogt per 1 november de WA-dekking naar 10 miljoen Euro

Nog zorgelozer op reis met een huurauto

Haarlem, 3 november – Vanaf 1 november 2022 profiteren klanten van Sunny Cars van een nog hogere aanvullende aansprakelijkheidsverzekering bij een schadegeval. De specialist in autohuur is een samenwerking aangegaan met verzekeringspartner HanseMerkur Holding AG en heeft haar WA-dekking bij schade verhoogd naar 10 miljoen euro. Eerder bedroeg de dekking 7,5 miljoen euro.

Sunny Cars heeft deze nieuwe stap gezet om haar klanten volledig onbezorgd te laten genieten tijdens hun reis. De klant is zich er vaak niet van bewust dat bij een ongeval met lichamelijk letsel de kosten hoog kunnen oplopen. Een goede WA-verzekering dekt deze. De verhoging naar 10 miljoen Euro zorgt voor nog meer zekerheid om zorgeloos op reis te gaan.

De aanvullende WA-verzekering is een onderdeel van de uitgebreide verzekeringsdekking van Sunny Cars. Deze bevat onder andere de terugbetaling van het eigen risico, bescherming tegen autodiefstal, sleepkosten, schade aan glas, dak, banden en bodem en de kosten van de ongevallenafhandeling bij schade. “Met de verhoging zetten we een volgende stap naar zorgeloos rijden met een huurauto,” benadrukt Hans Knottnerus Managing Director Nederland, België & Frankrijk.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: