Tanja Maes nieuwe Sales Representative bij Sunny Cars

Nieuw aanspreekpunt voor Belgische reisbureaus

Haarlem, 20 april 2023 – Tanja Maes start op 2 mei bij Sunny Cars als Sales Representative voor België. In deze rol zal zij reisagenten helpen met het verhogen van de conversie op autohuur door onder andere het geven van producttrainingen en workshops en het meedenken over acties en andere verkoop bevorderende activiteiten. Verder zal ze Sunny Cars vertegenwoordigen op events en leveranciersdagen congressen, studiereizen en beurzen.

Tanja is al ruim tien jaar actief in de reiswereld. Zij startte haar carrière als reisagent bij Thomas Cook om later voor deze touroperator als Key Accountmanager het land te doorkruizen als aanspreekpunt voor de reisagenten. Aansluitend vervolgde Tanja haar toeristische loopbaan bij Allianz Partners, maar maakte de voorbije 3 jaren een uitstap naar de fondsenwervende industrie. Vanuit die positie keert zij nu terug naar het toerisme als Sales Representative bij Sunny Cars.

Olivier Giacomini, Head of sales Belgium & France bij Sunny Cars, over de aanstelling van Tanja Maes:

“We zijn heel erg blij met Tanja als aanwinst voor ons team. Met haar ruime ervaring in de toeristische sector en haar sprankelende persoonlijkheid zijn we ervan overtuigd dat het een perfect match is. Samen met mij zal Tanja vanaf nu het aanspreekpunt zijn voor de Belgische markt. Naast het actief bezoeken van de reiskantoren gaat ze onze klanten ook met trainingen ondersteunen om ze nog beter te laten presteren bij het verkopen van autohuur. De combinatie van ervaring in de reisbranche, een commerciële instelling en een enthousiaste klantgerichte houding maakt dat ik ontzettend blij ben met Tanja als nieuwe sales collega in België.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: