All-inclusive auto huren in IJsland

All-in autohuur in IJsland

Huur een auto in IJsland en bezoek de Blue Lagoon bij Reykjavik en de Gullfos waterval in dit sprookjesachtige land. Stap zorgeloos in je huurauto.

Huur je een auto via Sunny Cars, dan hoef je je nergens zorgen over te maken want je huurt all-in. Dit betekent dat je volledig bent verzekerd met onder andere een uitgebreide WA-verzekering en een optimale schadeverzekering voor je huurauto. Ook het eigen risico is afgekocht of het wordt aan je terugbetaald. Dat is pas zorgeloos! Onbeperkte kilometers hebben we ook voor je geregeld. Want hoe fijn is het als je zonder na te denken kan genieten van je droomreis langs de Golden Circle. Stap nu in een huurauto van Sunny Cars en geniet van je vakantie.

Waar kun je een auto huren in IJsland?

Je kunt je huurauto in IJsland afhalen bij een van de 16 afhaallocaties van Sunny Cars. Zo kun je de auto ophalen waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Kantoor op luchthaven: Sunny Cars heeft lokale partners op de vliegvelden van Reykjavik, Keflavik en Akureyri luchthaven zodat je gelijk in kan stappen op de luchthaven. Zodra je bent geland kun je gemakkelijk naar een van onze lokale partners lopen. Koffers in de auto en je vakantie start goed.
  • Stadskantoor: liever de auto pas later ophalen om eerst even te relaxen bij je accommodatie? Ook dat is mogelijk. Nadat je helemaal klaar bent om het land te verkennen met de huurauto, haal je de auto op bij een van de stadskantoren in Reykjavik, Akureyri of Isafjordur.
  • Adresaflevering: met de Adresaflevering is het ook mogelijk je huurauto te laten leveren bij je accommodatie. De tijd en locatie bepaal je zelf. De auto wordt gebracht door onze lokale partner en weer opgehaald na de huurperiode. Dat is pas zorgeloze autohuur.

Handige autohuur tips voor IJsland

Ga goed voorbereid de weg op met je huurauto in IJsland:

  • De juiste categorie huurauto voor IJsland: de categorie Small of Economy is voldoende als je vooral korte ritjes in de omgeving wilt maken. Ga je bijvoorbeeld alleen naar de supermarkt of een uitstapje maken? Dan is dit voldoende. Wil je een rondreis maken door heel IJsland? Neem dan een auto uit de categorie Compact. Als je door bergachtige gebieden wilt rijden zul je F-wegen tegenkomen, daar is een auto met fourwheeldrive verplicht.
  • Wegen in IJsland: in IJsland zijn er 3 soorten wegen. Snelwegen, Grindwegen en F-wegen. De snelweg in IJsland is betrouwbaar en is verhard. Volg deze weg en je komt bij veel plekjes van het eiland. F staat voor Fjall, IJslands voor berg. Volg de bergwegen en je wordt naar het binnenland geleid. 4x4 is op deze weg verplicht.
  • Parkeren in IJsland: parkeren is bijna overal in IJsland gratis. In het centrum van Reykjavik moet je in sommige delen wel betalen.
  • Doe je licht de gehele dag en nacht aan. Dit is verplicht en je kan een bekeuring krijgen voor rijden zonder licht.
  • Tol in IJsland: in IJsland wordt tol geheven. De Vaðlaheiðargöng tunnel in het noorden van het land, tussen Mývatn en Akureyri, is de enige plek. De tol bedraagt omgerekend ongeveer 10 euro.

Met de Fastlane service sla je de wachtrij over.

Een all-inclusive auto huren in IJsland regel je zorgeloos via Sunny Cars. Maak je auto op maat met onze extra services.

Wil je nadat je bent geland op IJsland snel je huurauto instappen? Kies dan voor de Fastlane service. Zo sla je de wachtrij over en ben je eerder aan de beurt. Handig! Fastlane wordt gecombineerd met de Online Check-in service. Vooraf even registreren en het contract ligt al ingevuld voor je klaar. Alleen even nalezen, ondertekenen en je kunt zo instappen!

Reserveer nu je all-inclusive huurauto in IJsland bij Sunny Cars

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur met Sunny Cars! Huur een auto inclusief verzekeringen voor je vakantie op IJsland. Zo ga je goed voorbereid op weg. Denk aan glas-banden-bodem-dakschadedekking en 24/7 noodhulp, alles is geregeld.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Ijsland

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Ijsland

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 19906 reviews
Gemiddeld 4.5 4063 reviews
Gemiddeld 4.7 1041 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Ijsland

Direct een all-inclusive auto huren