Routebeschrijving

Wij werken op de 10e verdieping van een mooi kantoorpand in Haarlem, genaamd ‘De Oostpoort’. Je vindt ons op het volgende adres:

Diakenhuisweg 21
2033 AP, Haarlem
023 5 699 696

Kom je vanuit Amsterdam? (A9)

Op de A9 richting Alkmaar neem je de afslag Haarlem. Op het Rottepolderplein ga je richting Haarlem/Halfweg/Amsterdam A200. Vervolgens hou je Haarlem A200 aan. Na ongeveer 3 kilometer ga je bij de verkeerslichten linksaf. Vervolgens ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en direct weer rechtsaf de Diakenhuisweg in. Het pand bevindt zich aan het einde van de straat aan je rechterhand.

Kom je vanuit Alkmaar? (A9)

Op de A9 richting Amsterdam neem je de afslag Haarlem/ Halfweg. Op het Rottepolderplein ga je richting Haarlem (A200). Vervolgens houd je Haarlem-centrum N200 aan. Bij de verkeerslichten sla je linksaf. Vervolgens ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en direct weer rechtsaf de Diakenhuisweg in. Het pand staat aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Kom je vanuit Beverwijk? (A22-N208)

Volg de A208 (Delftlaan). Je passeert de ijsbaan, bij de verkeerslichten na de ijsbaan ga je linksaf (richting de Kleverlaan). Je gaat direct rechtsaf naar de Verspronckweg. Na ongeveer 1 kilometer gaat deze weg over in het Prinsen Bolwerk. Blijf hier rechtdoor rijden en ga de brug over. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf en bij de tweede verkeerslichten linksaf (Amsterdamse Vaart). Op de Amsterdamse Vaart ga je rechtsaf richting Amsterdam. Bij de derde verkeerslichten ga je rechtsaf naar de Camera Obscuraweg. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf en direct weer rechtsaf de Diakenhuisweg in. Het pand bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterkant.

Kom je met de bus of trein?

Sunny Cars is gevestigd op de 10e verdieping op de Diakenhuisweg. Dit is op twee minuten loopafstand van het treinstation Haarlem Spaarnwoude.

Bus 2 vanuit Haarlem en bus 80 vanuit Amsterdam stoppen ook bij dit station. Vanaf daar is het ook maar zo’n twee minuten lopen.