De lokale partners van Sunny Cars

Wij werken uitsluitend samen met partners die aan onze strenge kwaliteits- en service-eisen voldoen. Op veel bestemmingen werken we met verschillende partners samen, op sommige bestemmingen zijn dat er wel tien. Zo kunnen we een grote beschikbaarheid aan huurauto´s en een uitgebreide keuze aan autotypes aanbieden.

Wij gaan altijd voor transparantie, eerlijkheid en hoge kwaliteit. Van onze partners verwachten wij uiteraard hetzelfde. We maken duidelijke contractafspraken en vragen de klant proactief om reviews te plaatsen, zodat we een vinger aan de pols kunnen houden. Krijgen we negatieve signalen, dan nemen we dat mee in de evaluatie met de partner. En als een partner niet langer voldoet aan onze eisen, dan stopt Sunny Cars de samenwerking. We werken samen met grote namen, maar ook met lokale specialisten. Voorbeelden hiervan zijn: Guerin in Portugal of AutoUnion in Griekenland. In totaal kun je in meer dan 120 landen en op ruim 8.000 bestemmingen een auto huren via Sunny Cars.

Waarom zie ik de naam van de lokale partner nergens?

Het maakt helemaal niet uit bij wie u de auto uiteindelijk ophaalt. U sluit immers met ons een contract af en wij garanderen de kwaliteit van de partijen met wie we werken. Pas op de voucher die u van ons krijgt, ziet u de naam van de partner bij wie u de auto kunt ophalen. Tegen de met ons afgesproken huurvoorwaarden uiteraard, all-in dus.

Rent a smile!

U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de partner bij wie u uiteindelijk aan de balie staat. Want al ziet u ons ter plaatse niet, we zijn er wel. U gaat namelijk onder ónze voorwaarden de weg op. Dat betekent dat u altijd optimaal verzekerd bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan. En mocht er ter plaatse tóch iets voorvallen waardoor uw mondhoeken naar beneden dreigen te zakken, dan weet u ons te vinden!