Nu ook Geen waarborgpakket op Sicilië!

Vanaf nu is het ook mogelijk om op het Italiaanse eiland Sicilië te kiezen voor het unieke Geen waarborgpakket. Het is dan niet nodig om een waarborg te overleggen om de huurauto mee te krijgen. Dus gegarandeerd geen gedoe met extra nabelastingen. Ook ideaal voor klanten zonder creditcard of met een beperkte kredietlimiet.

Hans Knottnerus, Managing Director Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over het goede nieuws: “Sunny Cars zorgt al ruim 25 jaar voor de beste huurautodeal. Onze unieke servicepakketten, die ons standaard all-in product aanvullen, zijn daar een goed voorbeeld van. Met het Geen waarborgpakket hebben we ingespeeld op de vraag uit de markt. Doordat wij zelf garant staan, is het mogelijk dat de klant geen waarborg hoeft te betalen. Sinds de introductie in 2015 hebben we het pakket in steeds meer landen uitgerold en we zijn blij dat Sicilië daar nu ook bij is gekomen. Klanten zonder creditcard kunnen vanaf nu toch in een huurauto het Italiaanse eiland ontdekken. En iedereen weet, alleen dan kom je op de leukste plekjes.”

Maar er is meer goed nieuws voor vakantiegangers naar Sicilië, want via de nieuwe partner waar we mee samenwerken kun je naast het Geen waarborg ook kiezen voor de fastlane met Express of Premium. Bij Premium is je klant bovendien verzekerd van een jonge huurauto. De nieuwe partner kan geboekt worden op de luchthavens van Catania en Palermo met huuringang vanaf 1 november.

Naast Sicilië wordt het Geen waarborgpakket ook aangeboden in Spanje, Portugal, Curaçao, Kroatië, en Griekenland.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: