MAAK JE HUURAUTO OP MAAT MET EEN SERVICEPAKKET

Onze huurauto´s zijn optimaal verzekerd en in topconditie. Je krijgt van ons dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. Maar jij en je reis zijn uniek, en dus kan het zijn dat je van nog meer comfort wil genieten.Daarom bieden we extra servicepakket waarmee je voor nog meer service kunt kiezen. Kies uit onze aanvullende servicepakketten en maak je huurauto perfect op maat. Zo geniet je nog meer van je vakantie!

Premium Plus pakket

Gaat u voor het ultieme gemak? Dan is het Premium plus pakket precies wat u nodig heeft! U krijgt voorrang bij het ophalen van uw huurauto en het huurcontract ligt alvast voor u klaar. Oh, en een creditcard is niet nodig, want u hoeft ook geen waarborg te betalen. 100% gemak, 0% gedoe.

Lees meer
Geen waarborg

Auto huren zonder creditcard? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons unieke Geen waarborg servicepakket!

Lees meer
Premium Pakket

Hét autohuurpakket met royale extra's. Gegarandeerd een jonge auto, online registratie en een supersnelle check-in door speciale Premium balie.

Lees meer
Express Service

Door online registratie zit je extra snel in je huurauto. Klink dat niet als een aangename start van je vakantie?

Lees meer
Extra bestuurder

Afwisselend rijden? Dat mag in vrijwel alle landen. Soms tegen een kleine lokale toeslag. En bij het all-in/AD-pakket is de 2e bestuurder gratis bij de prijs inbegrepen.

Lees meer
Navigatiesysteem

Een GPS bij de huurauto boeken is heel gemakkelijk. Dit zijn de opties, kijk maar welke richting je op wilt!

Lees meer
Minimum leeftijd

De gemiddelde minimumleeftijd om in een huurauto te mogen rijden, is 23 jaar. Met het Under Age pakket kunt u dit verlagen naar 21 jaar.

Lees meer
Tent pakket

Ga je kamperen met je huurauto? Dan zit je er vaak niet op te wachten om je hele uitrusting mee het vliegtuig in te laden. Reuze handig dus dat je met het tent pakket een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Op naar het avontuur!

Lees meer
Winterbanden

Rijden in de sneeuw? Bij het WT-pakket zijn de winterbanden al inbegrepen in de huursom. En op veel bestemmingen bieden we sneeuwkettingen of een skibox/rek tegen een lokale toeslag.

Lees meer
Ja, ik wil de voordelen van een servicepakket! Reserveren

Handig om te weten voordat je een auto huurt

Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.

Lees meer
Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?

Lees meer
Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.

Lees meer
Categorie

U reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.

Lees meer
Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Lees meer
24-uursregel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat u de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkomt u een extra huurdag.

Lees meer
Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.

Lees meer