Maak je huurauto op maat met een servicepakket

Onze huurauto´s zijn optimaal verzekerd en in topconditie. Toch kan het handig zijn om een extra servicepakket te boeken. Kies uit onze aanvullende servicepakketten en maak je huurauto perfect op maat. Zo geniet je nog meer van je vakantie!

Geen waarborg

Een auto huren zonder creditcard? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons unieke Geen waarborg servicepakket! Bij dit servicepakket is er ter plaatse geen verplichte waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten. Hoe dit precies werkt lees je in de huurvoorwaarden. 

Premium pakket

Hét autohuurpakket met royale extra's. Je huurauto extra snel ophalen op de luchthaven bij de Premium check-in balie door vooraf te registreren. Het huurcontract ligt al ingevuld klaar en hoeft ter plekke alleen nog ondertekend te worden.Je krijgt gegarandeerd een jonge auto (minder dan 1 jaar of 25.000 km) en er is een eerlijke tankregeling: inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF). 

Premium plus pakket

Ga je voor het ultieme gemak? Dan is het Premium plus pakket precies wat je nodig hebt! Je krijgt voorrang bij het ophalen van je huurauto en het huurcontract ligt alvast voor je klaar. Oh, en een creditcard is niet nodig, want je hoeft ook geen waarborg te betalen. 100% gemak, 0% gedoe.

Express Service

Door online registratie zit je extra snel in je huurauto. Klink dat niet als een aangename start van je vakantie? Dankzij de online registratie vooraf ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekke alleen nog ondertekend te worden.

Under-age pakket

Met het Under Age pakket kun je de minimumleeftijd verlagen van 25 naar 21 jaar. Zo kun je dus al vanaf je 21ste met een huurauto roadtrippen in de USA (en in enkele andere landen). Handig: met dit pakket is de leeftijdverlaging thuis al geregeld en betaald. 

Extra bestuurder

Wil je met meerdere personen rijden? Kies dan het extra bestuurder pakket waarbij standaard 1 extra bestuurder is inbegrepen in de huurprijs. De naam van deze persoon geef je bij het ophalen van de huurauto door. Let op dat de extra bestuurder ook het lokale huurcontract ondertekent ivm de verzekeringsdekking. 

GPS pakket

Bij het GPS pakket is een los GPS/navigatiesysteem bij de huurprijs inbegrepen. Deze krijg je bij het ophalen van de huurauto overhandigd. Het navigatiesysteem is bij de all-in huursom van de huurauto inbegrepen, dus je betaalt niets extra’s. 

Tent pakket

Bij dit pakket is de auto uitgerust met een daktent en campingaccessoires. 

Winterbanden

Rijden in de sneeuw? Bij het winter pakket zijn de winterbanden al inbegrepen in de huursom. En op veel bestemmingen bieden we sneeuwkettingen of een skibox/rek tegen een lokale toeslag. Bij dit servicepakket is er ter plaatse geen verplichte waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten. In de huurvoorwaarden kun je lezen hoe dit pakket precies werkt.