Waarom een auto huren via Sunny Cars?

 

De beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs

Zoals u mag verwachten, weten wij álles van autohuur. Maar een eigen wagenpark of verhuurbalies hebben we niet. Wat is dan precies de toegevoegde waarde van autohuur via Sunny Cars, vraagt u zich wellicht af. Die vraag beantwoorden we graag!

Dankzij onze (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners, kiest u bij Sunny Cars uit een enorm aanbod huurauto’s en verhuurlocaties. Door het grote aantal boekingen dat wij tot stand brengen kunnen wij voordelig inkopen. Natuurlijk profiteert u hier als klant van mee. U vindt bij ons dus altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs.

Autohuur mét volledige dekking en zónder zorgen

Bij ons is iedere klant standaard all-in verzekerd, ongeacht het contract dat wij met de lokale aanbieder hebben gesloten. De terugbetaling van het eigen risico, de dekking van glas-banden-bodem-dakschades en een aanvullende WA-verzekering tot € 7,5 miljoen betalen we dus gewoon uit onze eigen zak. Zo zorgen we ervoor dat u altijd een duidelijke all-inclusive huursom betaalt en volledig zorgeloos kunt rondrijden op uw vakantiebestemming.

Autohuur op maat met onze servicepakketten

Om nog beter aan uw wensen tegemoet te komen, bieden we verschillende servicepakketten aan. Deze pakketten hebben we zelf ontwikkeld om de afhandeling ter plaatse nóg gemakkelijker te maken. Boekt u iets via een pakket, dan is dit inbegrepen in de huursom van Sunny Cars. Ter plaatse hoeft u hiervoor dan dus echt helemaal niets meer te betalen.

Huren zonder creditcard? Dat kan met ons geen waarborg pakket. Hoewel wij het eigen risico standaard aan u terug betalen in geval van schade of diefstal, kan een partner ter plaatse wel een waarborg inhouden. Wanneer u het geen waarborg pakket boekt, is een waarborg achterlaten niet nodig. U hebt hiervoor dan dus ook geen creditcard nodig.

Liever niet achter in de rij voor de verhuurbalie aansluiten? Met het Premium pakket of de Express service krijgt u voorrang bij het ophalen van uw huurauto.

Hier vindt u alles over onze servicepakketten.

Wij staan altijd voor u klaar

Last but not least: Onze autohuurexperts op de reserveringsafdeling zitten dag en nacht klaar om u te helpen. Hebt u een probleem ter plaatse? Dan schakelt u dus gewoon met ons en niet met een partij in het buitenland. Wel zo makkelijk en gewoon in het Nederlands. Ook voor kleine problemen, twijfels en vragen kunt u ons 24/7 bereiken op ons noodnummer. Zo garanderen we onze rent-a-smilefilosofie.