Een Sunny Cars huurauto: altijd de beste keuze.

Met jouw reisgezelschap in jullie eigen ‘safe space’.

Een all-in huurauto van Sunny Cars is uiteraard altijd de beste keuze. En dat is nu nog relevanter dan ooit tevoren. Met de huurauto als jouw eigen ‘safe space’ verken je je vakantiebestemming. Over verzekeringen en onverwachte kosten hoef je je sowieso geen zorgen te maken, want onze autohuur is all-in en wij hebben alles voor je geregeld. Daarnaast hebben we er samen met onze lokale wagenparkaanbieders voor gezorgd dat jouw autohuur 100% veilig is. 

Met jouw eigen reisgezelschap kun je op je gemak gaan en staan waar je maar wilt. Op stap met een overvolle excursies? Welnee! De huurauto staat voor je klaar. Stap in en verken alle mooie, rustige en niet-toeristische plekken van je bestemming. Wordt het strandje iets te druk? Hop, weer de auto in en op naar de volgende (rustigere) baai. Wie weet ontdek je onderweg nog wel een authentiek restaurantje waar je van verrukkelijke lokale delicatessen geniet... Zó flexibel ben je dus met een all-in huurauto van Sunny Cars. O ja, actuele reisinformatie is bij ons ook inclusief. En twijfel je nog een beetje? Dat snappen we best. Onze Flexservice biedt dan uitkomst. Daarmee kun je dromen over je vakantie en alvast je huurauto reserveren, zónder dat je ergens aan vast zit.

auto in zonnig landschap

Ook daarom kies je voor Sunny Cars

  • Duidelijkheid en transparantie. Autohuur zonder verrassingen!
  • Geen gedoe ter plaatse. Wij regelen het
  • Team van autohuurexperts staat voor je klaar
  • In 120 landen op meer dan 8.000 locaties
  • 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer
Hygiëne maatregelen autohuur

Zorgeloos de weg op, ook tijdens coronatijden.

Hygiënemaatregelen bij het ophalen.

Zo ziet autohuur er tijdens coronatijden uit.

Natuurlijk begrijpen we dat je van tevoren graag op de hoogte bent van de maatregelen die op je vakantiebestemming zijn getroffen. Samen met onze lokale wagenparkaanbieders hebben we deze maatregelen in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt in de huurvoorwaarden. 

Wij werken alleen samen met lokale wagenparkaanbieders die deze situatie uiterst serieus nemen. Net als wij.  Zo wordt op elke verhuurlocatie de afstandsregel in acht genomen, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers handschoenen en mondkapjes. Uiteraard worden ook de huurauto’s na elke klant grondig gereinigd en worden met name zogenaamde high touchpoints, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel extra gedesinfecteerd.Zorgeloos je auto ophalen met onze handige services.

Maak het ophaalproces nóg veiliger en effectiever.


Wij hebben samen met onze lokale wagenparkaanbieders de nodige maatregelen genomen, zodat jij op een veilige manier je huurauto kunt ophalen. Veiligheid gaat boven alles! Ben je toch van mening dat het wel heel fijn is om de tijd die je doorbrengt op het verhuurkantoor zo kort als mogelijk te houden? Dan ben je vast blij met onze handige services. Want het ophalen van je huurauto kun je nóg zorgelozer, veiliger én effectiever maken. Benieuwd hoe? Dat doe je snel en eenvoudig door een van de volgende services te kiezen wanneer je een reservering maakt:

Fastlane

Met deze service sla je de wachtrij over en haal jij je huurauto extra snel op. Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. De vakantie kan zo vliegensvlug van start!
Lees meer

Online Check-in

Registreer je vooraf online en het huurcontract ligt bij het ophalen al ingevuld voor je klaar. Ideaal, want zo ben je minder tijd kwijt aan de balie. Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.
Lees meer

Overtuigd? Reserveer dan nu alvast je huurauto


Zonnige autoweg

Meestgestelde vragen: corona en autohuur

Omdat er veel vragen zijn over o.a. annuleringen en maatregelen omtrent corona, hebben wij een FAQ opgesteld. Hoe zit het bijvoorbeeld met annuleren en wijzigen van je reservering? Of wil je misschien meer weten over de maatregelen die onze lokale partners hebben genomen? Alle veel gestelde vragen komen uitgebreid aan bod. Lees dus snel verder, want in onze FAQ vind je vast ook het antwoord op jouw vraag!

Deze mensen huurden een auto in coronatijd.

Eerlijke autohuurervaringen van tevreden klanten.


Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Én we houden van blije klanten! Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die na een autohuurperiode voor ons worden achtergelaten. Om te laten zien dat een auto huren altijd de beste keuze is, óók tijdens de coronacrisis, hebben wij twee reviews uitgelicht van klanten die de afgelopen periode een auto hebben gehuurd in Zuid-Europa. Het kan misschien spannend zijn om nu op vakantie te gaan, maar lees snel verder en je ziet dat alles rondom je autohuur (van het ophalen tot het retour brengen) zó goed geregeld is, dat je zonder zorgen in kunt stappen!

Autohuur portugal fiat 500

'De lokale wagenparkaanbieder hield zich goed aan de hygiënemaatregelen, precies zoals het van tevoren stond omschreven in de huurvoorwaarden.'

Alinda testte autohuur in Portugal.

Zo ziet autohuur er tijdens coronatijden uit.

"Het ophalen van de huurauto verliep heel netjes. De lokale wagenparkaanbieder hield zich goed aan de hygiënemaatregelen, precies zoals het van tevoren stond omschreven in de huurvoorwaarden. Zo mocht er per keer maar 1 klant naar binnen in het verhuurkantoor. Met onze Fiat 500 (mét open dak) bezochten we rustige en niet-toeristische plekjes in de omgeving van Albufeira. Het voelde al snel echt als ‘ons’ autootje en we hebben mooie, onbeperkte, kilometers gemaakt. Compleet zorgeloos, kunnen we wel zeggen!"

Nadia testte zorgeloze én veilige autohuur in Griekenland.

Zo ziet autohuur er tijdens coronatijden uit.

De vliegreis naar Griekenland, Rhodos was even wennen vanwege het mondkapje, maar eenmaal geland had ik het vakantiegevoel te pakken. Het was tijd om mijn huurauto op te halen. De lokale wagenparkaanbieder verwelkomde mij van achter een spatscherm netjes met handschoentjes aan en een mondkapje op. Aan de balie nam ik het huurcontract door, ik tekende met een gedesinfecteerde pen en de auto was op het stuur en de versnellingspook netjes afgeplakt na het desinfecteren.

Ik was tevreden, want de hygiënemaatregelen werden hier enorm serieus genomen. Samen met de medewerker liep ik met gepaste afstand een rondje om de huurauto om te controleren op eventuele schade. En toen was het zover, mijn vakantie op Rhodos kon écht beginnen.

Op weg in de huurauto

'Hoe gek het ook is, óók in deze tijd heb ik zorgeloos, veilig én in alle vrijheid kunnen genieten van mijn vakantiebestemming.'

Jouw zorgeloze uitstapjes beginnen met zorgeloos instappen. Reserveer nu een huurauto