Sunny Cars actiecode of kortingscode

Net zo transparant als we zijn over onze all-in autohuurformule, zijn we ook als het gaat om kortingscodes. Wanneer er een actie- of kortingscodes is die je kunt gebruiken voor je reservering bij Sunny Cars zijn, dan vind je die terug op deze pagina. Wanneer er een actiecode is, dan kun je deze tijdens het reserveren bij de betaalgegevens invoeren. Staat er op deze pagina geen code? Dan zijn er op dit moment helaas geen actiecodes actief. Je hoeft dan niet verder te zoeken.

Dit zijn alle actuele Sunny Cars actiecodes of kortingsacties:

Er zijn momenteel geen kortingscodes actief

korting

Gratis Flexservice

Met onze Flexservice kun je tot 1 uur voor huuraanvang annuleren zonder de annuleringskosten te betalen. Omdat we snappen hoe fijn is het is om flexibel te blijven tot het laatste moment geven we tijdelijk de Flexservice cadeau bij iedere reservering. Je hoeft hier niets voor te doen, de Flexservice wordt automatisch toegevoegd voor 0 Euro. Tip! Wacht niet te lang met het reserveren van je huurauto. Want hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je in de meeste gevallen uit bent.

Meer over de gratis Flexservice actie.

Persoonlijke kortingscode met My Sunny account

Maak je een reservering bij ons met een My Sunny account? Dan ontvang je 2 weken na afloop van die reservering een persoonlijke kortingscode voor een volgende huurauto! Zo heb je iedere keer weer een nieuwe kortingscode die je kunt inzetten voor je volgende vakantie met Sunny Cars huurauto en zit je dus nooit meer zonder. Je kunt tijdens het reserveren van je huurauto eenvoudig een My Sunny account aanmaken of inloggen om de reservering aan je bestaande account toe te voegen.

Meer over een persoonlijke My Sunny account

Mijn persoonlijke actiecode werkt niet, wat nu?

Het kan zo zijn dat je een foutmelding krijgt bij het invoeren van jouw persoonlijke kortingscode tijdens het reserveren. Als dit het geval is, check dan even de volgende dingen:

  • Zorg ervoor dat er geen spatie voor of achter de code staat
  • Als je de code hebt ingetypt, let er dan op dat de 5 geen S is en de O geen 0. Of andersom natuurlijk!
  • Let op de voorwaarden van de actiecode. Tot wanneer is de code geldig en kan de code alleen worden ingewisseld bij een minimaal aantal huurdagen? Deze info vind je in de mail bij de kortingscode die wij versturen.
  • Is de kortingscode door ons uitgegeven? Wij werken niet samen met actiecode websites en actiescodes van derden worden dan ook niet bij ons geaccepteerd.

Als je kortingscode niet werkt, ligt dat meestal aan één van bovenstaande punten. Heb je alles geprobeerd, maar werkt je kortingscode nog steeds niet? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze autohuurexperts.

 

Actietarieven

Hebben we geen actiecode? We hebben regelmatig een autohuuraanbieding voor een bepaalde periode en/of op een bepaalde bestemming. Deze actuele autohuur aanbiedingen zijn terug te vinden in de prijs tijdens het reserveringsproces.Voer jouw huurdata en bestemming in en je ziet direct of er een van/voor prijs actief is. Lekker transparant en overzichtelijk, precies zoals je van ons gewend bent!

Meteen een kijkje nemen? Bekijk ons aanbod!

Reserveren

Misschien ook interessant voor jou

Flexservice

Met Sunny Cars ga je zorgeloos op pad en met de Flexservice ben je nog eens hartstikke flexibel ook! Met onze Flexservice kun je kosteloos tot één uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel. En bij elke reservering is de Flexservice nu gratis inbegrepen!

Meer over gratis annuleren

Alles over My Sunny

Huur je een auto bij Sunny Cars, dan krijg je een zorgeloze huurauto voor een transparante prijs. We maken het je graag makkelijk! Niet alleen tijdens het reserveren van jouw favoriete huurauto maar ook bij het administratieve deel van je reservering. Daarom kan je bij ons zelf online je reservering beheren.

Meer over My Sunny