Zorgeloze autohuur én de zekerheid van SGR

Met een huurauto ontdek je tijdens je vakantie de mooiste plekjes. Maar als je die auto reserveert, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Logisch! Daarom reserveer je jouw huurauto bij Sunny Cars voor een heldere all-inclusive prijs.
Maar daar houdt het niet op, want wij zijn ook nog eens als enige autohuurspecialist aangesloten bij SGR (nummer: 3742). Dat geeft jou extra zekerheid bij het reserveren van je huurauto. Wat het precies inhoudt? Lees snel verder.

SGR zekerheid

Heldere all-in prijs

Bij ons is autohuur standaard all-in én zorgeloos. Gedoe of verborgen extra kosten? Geen sprake van! Jij weet precies waar je aan toe bent.

Goed verzekerd

Een WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen bij ons standaard inbegrepen. En daar doen wij nog een schepje bovenop met onze all-in formule. Zo kun jij écht compleet zorgeloos met de huurauto op stap.

Eerlijke voorwaarden

Reserveer je bij ons je huurauto, dan ben je er zeker van dat er eerlijke consumentenvoorwaarden van toepassing zijn, zonder kleine lettertjes.

Geld terug

Wij zijn aangesloten bij SGR. Reserveer je bij ons je huurauto, dan valt dit onder de garantie van de SGR. Dit houdt in dat jij als consument ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij door financieel onvermogen jouw reservering niet door kunnen laten gaan. Je bent dus gedekt bij faillissement.

Kortom: door het keurmerk van SGR ben jij goed beschermd en kun je met een gerust hart op vakantie.

SGR logo