Ik wil een autohuurofferte aanvragen

Ik wil een autohuurofferte aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een all-in huurauto via Sunny Cars! Natuurlijk willen we je graag helpen maar eigenlijk is een offerte aanvragen niet nodig. Via onze website kun je namelijk heel eenvoudig zelf de prijzen voor autohuur op jouw bestemming zien.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het invoeren van je bestemming en de ophaal- en inleverinformatie. Vervolgens krijg je een overzicht van alle huurauto’s die voor jouw specifieke aanvraag beschikbaar zijn. Goed om te weten: de prijs van alle huurauto’s is bij ons standaard all-inclusive. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €10 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet je ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Wanneer wij jou een offerte sturen, dan doen we eigenlijk hetzelfde: we kijken welke auto’s er met jouw huurdata beschikbaar zijn en stellen er vervolgens 1 of 2 voor. De tarieven die we je in een offerte voorstellen zijn gelijk aan de prijzen op de website. Het is dus sneller wanneer je zelf een zoekopdracht doet. Dan heb je namelijk direct inzicht in ons aanbod.

Filter ons uitgebreide aanbod naar jouw wensen

Met het filtermenu kun je de selectie aanpassen op jouw behoeften:

• Filter bijvoorbeeld op de autocategorie of een bepaald type zoals een stationwagen of SUV
• Filter op specifieke kenmerken zoals een automaat of diesel
• Filter op de ophaallocatie
• Bekijk welke van onze handige services er beschikbaar is op jouw bestemming

Delen met anderen

Bij iedere huurauto staat een knop ‘’Delen’’. Je kunt op die manier de link van een specifieke huurauto naar jezelf toe mailen. Superhandig als je nog even wilt overleggen. Bekijk je ons aanbod op je smartphone? Dan is het ook mogelijk om de link naar de huurauto te delen via Whatsapp, SMS of een andere manier die je prettig vindt.

Advies van een autohuurexpert

Zoals je kan lezen is het dus heel eenvoudig om te zien wat ons aanbod is en voegt een offerte niet heel veel toe. Kom je er zelf toch niet uit? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan even telefonisch contact met ons op, onze autohuurexperts helpen je uiteraard ook graag persoonlijk!