Extra bestuurder voor je huurauto

Yes, op vakantie! Een nieuwe bestemming verkennen en optimaal genieten van een nieuwe omgeving. Wil je ook onbekommerd genieten van het landschap zonder op de weg te hoeven letten? Dan is de service Extra Bestuurder de perfecte uitkomst. Zo kun je het autorijden afwisselen met de rest van je reisgezelschap. Hoe handig is dat!

Wat is de Extra Bestuurder service?

Wil je het chauffeuren op je bestemming afwisselen met een reisgenoot? Dat snappen we! Daarom kun je vooraf een tweede chauffeur reserveren met de service Extra Bestuurder. Kies je hiervoor, dan regel je dit al van tevoren en zit de extra bestuurder bij de huursom inbegrepen. Check altijd de huurvoorwaarden, want soms zijn er zelfs meerdere bestuurders bij deze service inbegrepen. De naam of namen van de extra bestuurder(s) geef je ter plaatse door en iedereen tekent ter plaatse het huurcontract. Zo is elke chauffeur optimaal verzekerd en kan het 100% zorgeloos toeren beginnen!

Wat zijn de voordelen van de Extra Bestuurder service?

Als je gaat rondrijden wil je al het moois van de bestemming zien. Ben je de bestuurder van de auto, dan let je natuurlijk goed op de weg. Maar zo mis je net het ene prachtig landschap links van je of dat adembenemende uitzicht aan je rechterhand. Of misschien wil je wel gewoon even relaxt achteroverleunen en uit het raam staren. Bovendien is te lang achter het stuur zitten niet comfortabel en ook niet verstandig.

Een extra bestuurder bij je huurauto is gewoon hartstikke fijn. Mocht er iets gebeuren, dan zijn er meerdere bestuurders die achter het stuur mogen plaatsnemen. En heb je een dagje geen zin om de chauffeur uit te hangen? Dan vraag je gewoon je reisgenoot. Met de service Extra Bestuurder kun je switchen en zo allemaal genieten van de omgeving.

Ga je lekker uiteten en wil je genieten van bier of wijn bij het eten? Ook dan is het handig als je het rijden kunt afwisselen. Zo kun jij de ene avond iets drinken en kan je reisgenoot de volgende keer genieten van alcoholische versnaperingen.

Hoe reserveer je de Extra Bestuurder service?

Wanneer je op onze website je zoekopdracht invoert, krijg je alle beschikbare huurauto’s te zien. Bij elke huurauto zie je heel overzichtelijk belangrijke informatie staan, zoals: waar kan ik de huurauto ophalen? Maar óók of de extra bestuurder er al bij zit. Staat dit er níet bij? Dan is de extra bestuurder dus nog niet inbegrepen bij deze huurauto. Deze optie kun je dan in de linkerkolom selecteren. Zo reserveer je eenvoudig je huurauto mét extra bestuurder.

Je kunt een extra bestuurder ook zonder de service reserveren. Dit doe je door ter plaatse door te geven dat je een tweede chauffeur wil toevoegen. In de huurvoorwaarden vind je de prijs hiervan en dit bedrag voldoe je ook ter plaatse. Uiteraard moeten alle bestuurders een geldige legitimatie en een geldig rijbewijs meenemen!

Dus ga je op vakantie en wil je veel zien? Zorg dan zeker dat je die extra bestuurder reserveert. Dan kun je optimaal en zorgeloos genieten van jouw all-in autohuur.

Extra bestuurder

Misschien ook interessant voor jou

Leeftijd en autohuur

Leeftijd en autohuur

Vanaf welke leeftijd mag je een auto huren? En hoe zit het eigenlijk met de maximumleeftijd? En waarom betalen jonge bestuurders soms een toeslag? We leggen het je graag uit.

Lees meer
Creditcards en autohuur

Creditcards en autohuur

Wil je een auto huren, dan is een creditcard verplicht om de waarborg voor de huurauto mee te voldoen. We leggen je graag uit waar je op moet letten en wat je mogelijkheden zijn voor autohuur zonder creditcard.

Lees meer