Wijzigen, verlengen en annuleren: ook daarin is Sunny Cars flexibel

Sunny Cars houdt het altijd flexibel. Dat betekent dat je ook na je reservering gebruik kunt maken van extra service. 

Wijzigen is altijd gratis

Je reservering aanpassen? Bij Sunny Cars zó gepiept en nog gratis ook. Tot huuraanvang kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en extra services – onder voorbehoud van beschikbaarheid uiteraard – altijd kosteloos aanpassen. Prettig idee toch? Dat is autohuur volgens Sunny Cars!

Ter plaatse verlengen kan ook

Denk je op je vakantiebestemming: wat zou het fijn zijn om een paar dagen langer in deze auto te rijden dan we hebben afgesproken? Regelen we graag voor je, uiteraard tegen onze gunstige tarieven en voorwaarden. Dan moet je wel zorgen dat je de verlenging uiterlijk 24 uur voor het oorspronkelijke einde van de huurovereenkomst (zie voucher) aanvraagt. En binnen de openingstijden van onze reserveringsafdeling. Wij nemen dan contact voor je op met de wagenparkaanbieder, om te checken of de verlenging kan worden geregeld. Regel je de verlenging niet via Sunny Cars, dan kunnen lokale tarieven en voorwaarden gelden, waar wij geen Rent a Smile invloed op hebben. Goed om te weten: elke verlenging van de huurperiode op de voucher die niet door bemiddeling van Sunny Cars tot stand kwam, doet de bij de reservering overeengekomen voorwaarden, rechten en aanspraken op verzekeringen teniet. Altijd via Sunny Cars regelen dus, voor de beste all-in verlengingsdeal. 

Annuleren is gratis met de Flexservice

Toch andere plannen? Onvoorziene omstandigheden? Sunny Cars heeft er alle begrip voor. Daarom stellen we ons flexibel op en bieden we de unieke Flexservice voor 1 euro per dag met een minimum van 7 Euro en een maximum van 21 Euro. Daarmee kun je de auto tot huuraanvang kosteloos annuleren. Je hoeft ons niets uit te leggen, je krijgt gewoon je geld terug.

Zonder Flexservice is annuleren stukken duurder, kijk maar:

€ 25 - tot 5 dagen voor huuraanvang
€ 50 - vanaf 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang  
100% - vanaf 24 uur voor huuraanvang
100% - no show (als je de huurauto niet op de afgesproken tijd ophaalt)                     

Geannuleerd? Sunny Cars stort je betaling plankgas terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDeal betaald, dan geven wij binnen twee dagen opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.