Gratis wijzigen van je reservering? Zo gepiept!

Wij houden het graag flexibel. Wil je je reservering aanpassen? Bij ons is dat zo gepiept en nog gratis ook. Tot huuraanvang kun je de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en extra services – onder voorbehoud van beschikbaarheid – altijd kosteloos aanpassen. Prettig idee toch? Dát is de zonnige kant van autohuur.

Hoe kun je je reservering wijzigen?

Wijzigen is bij ons hartstikke simpel. Je kunt je reservering op 3 verschillende manieren wijzigen:

  • Stuur een mailtje naar reservation@sunnycars.be, vermeld je reserveringsnummer en geef aan wat je wil wijzigen. Onze autohuurexperts bekijken de mogelijkheden en nemen vervolgens contact met je op of passen de reservering voor je aan
  • Ook telefonisch staan onze autohuurexperts voor je klaar. Bel 023 - 5 699 696 en geef je wijziging door
  • Of heel handig: via My Sunny. In jouw eigen account kun je vluchtgegevens doorgeven en de ophaaltijd aanpassen

Wat kun je allemaal wijzigen?

Vakantieplannen kunnen veranderen. Dat snappen wij goed. En juist daarom kun je bij ons van alles aan je reservering wijzigen.

Wat dacht je van het wijzigen van je huurperiode? Als je besluit om de huurauto een aantal dagen eerder op te willen halen, bijvoorbeeld. Ook kun je de autocategorie nog wijzigen. Heel handig! Want wil je tóch een huurauto uit een hogere categorie? Geen probleem. Of had je een grote huurauto gereserveerd, maar kies je liever voor een wat kleinere categorie vanwege de smalle straatjes op je vakantiebestemming? Dat valt te regelen.

Bij Sunny Cars hebben we handige services waarmee jij jouw autohuur op maat kunt maken. Ook als je al een reservering bij ons hebt gemaakt, kun je later nog voor deze services kiezen. Of wil je na het maken van je reservering toch nog graag accessoires boeken, zoals een GPS of een kinderzitje? Ook dit is naderhand nog te regelen. Wist je dat je zelfs je bestemming nog kunt aanpassen? Flexibiliteit staat bij ons voorop!

Naam van de hoofdbestuurder wijzigen

Voor het voldoen van de waarborg heb je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig. Oeps, heb je bij het maken van de reservering de verkeerde hoofdbestuurder doorgegeven? Geen zorgen! Ook de naam van de hoofdbestuurder kun je gewoon wijzigen tot 24 uur voor huuraanvang. Dit doe je door een e-mail te sturen naar reservation@sunnycars.nl of door te bellen met onze autohuurexperts: 023 - 5 699 696.

Tot wanneer kun je wijzigen?

Zelfs dat is flexibel. Tot huuraanvang kun je een wijziging aan ons doorgeven. De wijziging is natuurlijk wel onder voorbehoud van beschikbaarheid. We gaan meteen voor je aan de slag en bekijken de mogelijkheden.

Zijn er kosten voor het wijzigen?

Het wijzigen van je reservering is gratis. Maar kies je bijvoorbeeld voor een GPS, een huurauto uit een hogere categorie of een andere huurperiode… dan zijn daar natuurlijk wel kosten aan verbonden. Maar een wijziging doorgeven? Nee hoor, daar brengen wij geen kosten voor in rekening! Gratis wijzigen is óók onderdeel van de all-in autohuur.

Hoe werkt verlengen?

Denk je op je vakantiebestemming: wat zou het fijn zijn om nog een paar dagen langer in deze auto te rijden? Wij gaan graag voor je na of een verlenging van je reservering mogelijk is. Zorg wel dat je de verlenging uiterlijk 24 uur voor het einde van de huurovereenkomst én binnen de openingstijden van onze reserveringsafdeling aanvraagt. Wij nemen dan contact voor je op met de lokale wagenparkaanbieder om te checken of we het voor je kunnen regelen.

Als de verlenging mogelijk is, dan wordt er een nieuwe reservering voor je gemaakt of je huidige reservering wordt aangepast. Je dient wel nog even langs de verhuurlocatie te rijden om het huurcontract opnieuw te tekenen. In enkele gevallen kan het zelfs bij een andere verhuurlocatie.

Annuleren is gratis met de Flexservice

Toch andere plannen? Onvoorziene omstandigheden? Sunny Cars heeft er alle begrip voor. Daarom stellen we ons flexibel op en bieden we de unieke Flexservice voor 1 euro per dag met een minimum van 7 Euro en een maximum van 21 Euro. Daarmee kun je de auto tot huuraanvang kosteloos annuleren. Je hoeft ons niets uit te leggen, je krijgt gewoon je geld terug en betaalt dus alleen de kosten van de Flexservice.

Zonder Flexservice is annuleren stukken duurder, kijk maar:

€ 75 - tot 5 dagen voor huuraanvang
€ 125 - vanaf 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang  
100% - vanaf 24 uur voor huuraanvang
100% - no show (als je de huurauto niet op de afgesproken tijd ophaalt)                     

Geannuleerd? Sunny Cars stort je betaling plankgas terug. Heb je met je creditcard betaald, dan krijg je je geld meestal dezelfde dag nog retour. Heb je met iDeal betaald, dan geven wij binnen twee dagen opdracht aan de bank om het bedrag op je rekening terug te storten. Je hoeft er dus nooit lang op te wachten.

Vanwege het coronavirus gelden er tijdelijk andere annuleringsvoorwaarden.