Royale extra's met het Premium pakket

Wil je zo snel mogelijk starten met genieten van je vakantie? En zijn extra services en privileges wel aan jou besteed? Dan kunnen we je ons Premium pakket van harte aanbevelen. Je profiteert, naast de standaard all-in voordelen die je van Sunny Cars gewend bent, van royale extra voordelen:
 

  • Quick check-in: je mag je huurauto extra snel ophalen bij de speciale Premium check-in balie op de luchthaven, sla de wachtrij maar over!
  • Jonge auto: je krijgt gegarandeerd een jonge auto mee (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km)
  • Online registratie: vul vooraf online het huurcontract in waardoor je deze bij de balie alleen nog maar hoeft te ondertekenen.
  • Eerlijke tankregeling: inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF).

Premium pakket in steeds meer landen beschikbaar

Voor een kleine toeslag boek je al een upgrade naar ons Premium pakket en profiteer je van de extra privileges. Je ziet in het boekingsproces vanzelf of deze service ook beschikbaar is op jouw bestemming tijdens jouw gewenste huurperiode. Twijfel je of deze service ook beschikbaar is op jouw locatie? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling. Onze autohuurexperts kijken het graag voor je na.

Let op: het Premium pakket moet uiterlijk een week voor huuraanvang gereserveerd worden. Dat geeft ons voldoende tijd om alles in orde te maken.