Extra Bestuurder

Heel fijn om het rijden af te wisselen met je reisgenoot, zo kun je onderweg optimaal genieten van het uitzicht! Met de service Extra Bestuurder is een tweede bestuurder inbegrepen in de huurprijs.
Lees meer

Online Check-in

Registreer je vooraf online en het huurcontract ligt bij het ophalen al ingevuld voor je klaar. Ideaal, want zo ben je minder tijd kwijt aan de balie. Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.
Lees meer

Fastlane

Met deze service sla je de wachtrij over en haal jij je huurauto extra snel op. Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. De vakantie kan zo vliegensvlug van start!
Lees meer

\ Geen waarborg

Kies je deze service, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen. Wij staan garant voor je. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.
Lees meer

Jonge Huurauto

Een fijne huurauto zorgt natuurlijk voor een nóg betere autohuurbeleving. Kies je voor de deze service, dan is je huurauto jonger dan 1 jaar of heeft minder dan 25.000 km op de teller.
Lees meer

Jonge Bestuurder

Voldoe jij niet aan de minimumleeftijd om een auto te huren? Dan kun je met deze service de leeftijd verlagen. Met deze service is dit thuis al geregeld én betaald.
Lees meer

GPS

Wil je er zeker van zijn dat je tijdens je autohuur op het rechte pad blijft, dan is de GPS service de juiste keuze voor jou. Een navigatiesysteem is hiermee standaard bij de huurprijs inbegrepen.
Lees meer

Winterbanden

Als winterbanden verplicht zijn, dan zitten ze standaard inbegrepen bij je all-in huursom. Maar zijn winterbanden niet verplicht op je bestemming en vind je het wel fijn als je huurauto over winterbanden beschikt? Kies dan voor deze service.
Lees meer

Contactloos Ophalen

Snel en gemakkelijk je huurauto ophalen zonder contact te hebben met een baliemedewerker? Dat kan! Kies je voor deze service, dan teken je je huurcontract op een automaat en ontvang je daar de sleutel.
Lees meer

Smartphone pick-up

Na aankomst op de luchthaven hoef je niet langs de balie maar teken je het huurcontract gewoon op je smartphone. Ook het ontgrendelen van de huurauto doe je daarmee. Je hebt dus alles zelf in de hand en bent zo op weg!
Lees meer

Tentpakket

Ga je kamperen met je huurauto? Dan zit je er vaak niet op te wachten om je hele uitrusting mee het vliegtuig in te laden. Reuze handig dus dat je met deze service een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Op naar het avontuur!
Lees meer

Ja, ik wil de voordelen van een service!Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

All-inclusive autohuur

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Extra's bij autohuur

Extra’s, voor de kers op je huurauto

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.

Handig om te weten bij een huurauto

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.